Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Téged mire tanítottak az évek?

Téged mire tanítottak az évek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 09:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

-arra, hogy megpróbáljak megérteni és elfogadni merőben más életstílusú és felfogású embereket. (kevesebb sikerrel)

-arra, hogy nem vagyok a világ közepe. (kicsit több sikerrel)

-arra, hogy a problémáim megoldásához én vagyok a legkompetensebb személy. (egész jó sikerrel)

2010. ápr. 26. 10:06
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
arra hogy nem létezik igaz feltétel nélküli barátság...legalább is számomra.
2010. ápr. 26. 18:46
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy nagyon hamar megöregszünk!

Nem szabad senkiben sem megbízni (feltétel nélkül), persze aki a szűk családon kívül esik..

CSAK a saját érdekeimet kell néznem, sose szabad leragadnom más rühén!

2010. ápr. 26. 19:43
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

-Arra,hogy SENKIBEN sem szabad megbízni.

-Arra,hogy bárki megtudja magát játszani és bármikor,és meg is teszi,ha kell.

-Tanulni akkor kell többet,mikor az élet tanítani akar.

-Ha a sors keze nem úgy igazítja a sorsodat,ahogy akarod,akkor nincs más dolgod,mint beletörődni,mert nem tehetsz mást.

-"Kutyából nem lesz szalonna."-ÉS EZ MINDIG IGAZ!Kivétel nélkül.

-A kísértésnek úgy lehet ellenállni a legkönnyebben,hogy elfogadjuk a tényt,hogy akarjuk azt a bizonyos dolgot,de valamiért most nem lehet azt megtenni,ami a kísértés tárgya.

-Bárki hazudhat és tud is hazudni a szemedbe.BÁRKI!

-Bolondnak a tanárokat nem szabad nézni,mert ők mindent tudnak.HANGSÚLYOZOM,HOGY MINDENT.xĐ:P

2010. ápr. 26. 20:08
 5/21 haggyámán ***** válasza:
100%
Hogy mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek.
2010. ápr. 26. 21:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
az élet túl rövid ahhoz, hogy apróságokon szomorkodjunk minden pillanatát meg kell ragadni még ha az néha elég nehéz és minden új dolgot ki kell próbálni mert az évek csak mennek és egy-két dolgot már egy adott korban nem tudsz megcsinálni elkezdeni úgy, hogy értelme legyen... vagyis lesz csak nem az az eredménye lesz amiről Te álmodtál.
2010. ápr. 26. 21:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy ha fáj is jelen pillatnabn de idővel túl fogom élni hogy elhagytak, hogy vége. És pár hónap múlva esetleg undorral nézek a srácra.

Tehát azt, hogy túl fogom élni, már párszor túléltem, akkor elkötvetkezőket is. Főleg, hogy nagyon nagy súlyt kaptak az életemben, ésmár nem merek szeretni se, és csak hülyeségetk csinálok pasikkal, ami nekem fáj....

2010. ápr. 26. 22:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

-Arra, hogy az emberek kategorizálhatók, és ha kideríted, hogy milyen típus valaki, teljesen kiismerhetőek lesznek a reakciói. Persze vannak összeolvadások is a típusok között, ezt is figyelembe kell venni.

-Arra, hogy: "Az erősebb győz! A GYENGE ALULMARAD!!!" :)

2010. ápr. 27. 02:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

mindenki a saját hülyeségeit szidja a másikban.

bajban mutatkozik meg, hogy valójában ki a barát

2010. ápr. 27. 05:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

- arra, hogy ne legyek kicsinyes, féltékeny, önző, és irigy.

Bármi is a kiváltó ok, nincs miért és nincs mire.

2010. ápr. 27. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!