Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, hogy az évek folyamán...

Baj, hogy az évek folyamán csak öregszem, de nem komolyodok semmit?

Figyelt kérdés
39 éves vagyok, (F) és szinte ijesztő, hogy jövőre töltöm a 40-et. És azért ijesztő, mert felfogásban egyszerűen semmit nem változtam a húszas éveim eleje óta. Sokan papolják a "nőjjmárfel" dolgot. Gondolom olyan is van, aki elkényeztetett nyafka örök gyereknek tart. Hát nem vagyok az, mert nem élősködöm és nekem sem gondtalan az életem, csak egyszerűen nagyon távolról sem érzem magam annyinak, amennyi vagyok.
2011. máj. 24. 10:16
 1/3 anonim válasza:

Baj, hogyha egy szál tangában rohangálok az utcán és azt kiabálom, hogy Mákosnudli? :) Ha ettől boldog vagyok, és nem zavar, hogy mások megbotránkoznak, és a cselekedetem összecseng az életfelfogásommal, és nincs olyan objektív norma, ami kimondja azt, hogy ez baj, akkor szerintem nem az.

De valószínűleg azért tetted fel a kérdést, mert nem ez a helyzet.

2011. máj. 24. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Az én viselkedésemmel nem botránkoztatok meg senkit, mert azért ez nem ugyanaz, mint a mákosnudlis kiabálás :)

Amúgy valóban nincs erre objektív norma, csak sokan a saját értékrendjüket tekintik annak.

2011. máj. 24. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
bár elég fiatal vagyok hogy ezt kijelentsem de ha már feltetted ezt a kérdés és ezen töprengsz... akkor mi más lenne a bizonyítéka a komoly oldaladnak ha nem ez :)
2011. máj. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!