Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Áthúzod a Z betűt? Kézírásról...

Áthúzod a Z betűt? Kézírásról van szó. Egyéb dolgok, amiket nem úgy írsz, mint tanították?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 12:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem húzom át, p betűt nem úgy írom még :D
2010. márc. 28. 12:16
 2/21 anonim ***** válasza:

Általánosban volt egy ideig szokásom áthúzni a "Z" betűt,de leszoktam róla,és mostanában jobban hasonlít egy kettesre,mint "Z" betűre.De néha "R"-nek néz ki:)

Az írásbeli kis "p" betűt soha nem tudtam úgy írni,ahogy tanították csak persze 1.-2.-ban.Úgyhogy kis nyomtatott "p"-t írok.

Szerintem ennyi:)Neked vannak furcsaságaid?

2010. márc. 28. 12:16
 3/21 anonim ***** válasza:

A z betűt áthúzom. A nagy N betűt kerekítem, mármint, húzok lefelé egy egyenes vonalat és felfelé egy "csészét". A nagy K nálam egy nagy V, aminek húzok szárat. A nagy S pedig egy felnagyított írott, kis s, csak nagyobb hurokkal a tetején. Kb. ennyi, amit máshogy írok. :)

Viszont többek szerint olvashatatlan írásképem van, szóval nem könnyű rólam a suliban másolni. :D

2010. márc. 28. 12:17
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekem már nincs is olyan betűm, amelyet úgy írnék, ahogy elsőben tanították (talán a t, mert azt nem nagyon lehet máshogyan). Osztálytársaim szerint nagyon szépen írok, csak olvashatatlanul (nálam ez a kettő nem zárja ki egymást - ránéz az ember az írásomra, és tényleg szépen néz ki, de amikor már elolvasni akarod, gondjaid akadhatnak vele).
2010. márc. 28. 12:20
 5/21 anonim ***** válasza:
Ja, és a z-t nem húzom át :)
2010. márc. 28. 12:20
 6/21 anonim ***** válasza:
NA hát én kb mindent máshogy írok mint tanították:) nagyon sokat cizellálom a betűim...a z-t nem huzom át, de nagyon hullámosra rajzolom:D a v-nél w-nél ilyesmiknél azt a kis izét (amivel sssze kéne kötni) hatalmas hullámvonallal jelölöm. a g-nél meg ilyeneknél extra nagy hurkot rajzolok... Ja és a lapot teljesen oldalt forditva tartom írás közben.
2010. márc. 28. 12:22
 7/21 anonim ***** válasza:
Áthúzom a "z" betűt, a kis "s"-em pedig nem olyan, mint ahogy általánosban tanították, hanem ahogy gépelve kinéz, a "b" betűm is nyomtatott kinézetű. Talán más betűm "normális".
2010. márc. 28. 12:22
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem húzom át a z-t. A p-t pedig másképp írom,mint ahogy tanították. Más azt hiszem nincsen. :)
2010. márc. 28. 12:23
 9/21 anonim ***** válasza:

Néha. A T betűt pedig úgy írom, mintha egy kasza lenne. Az F betűm úgy néz ki, mintha egy tű lenne, benne cérnával. A k-im mindig máshogy néznek ki, az e betűket pedig nagyon vékonyan írom, kb. mint egy kis i-t. Az A betűm olyan, mint egy csillag, a V szintén. A H betűm olyan, mintha egy kis t és egy f lenne együtt. A J olyan, mint egy I, bár van, amikor áthúzom. A nagy M-et ritkán úgy írom, mintha kicsi lenne, csak felnagyítva.

Igazából egyik betűm se hasonlít túlzottan a kisiskolás koromban tanultra, max. akkor, ha a bénább kezemmel írok :D

2010. márc. 28. 12:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Én mindent úgy írok ahogy tanították.

Mindent ugyanúgy kunkorítok, de ocsmányul írok.:D

15/F

2010. márc. 28. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!