Áthúzod a Z betűt? Kézírásról van szó. Egyéb dolgok, amiket nem úgy írsz, mint tanították?
Általánosban volt egy ideig szokásom áthúzni a "Z" betűt,de leszoktam róla,és mostanában jobban hasonlít egy kettesre,mint "Z" betűre.De néha "R"-nek néz ki:)
Az írásbeli kis "p" betűt soha nem tudtam úgy írni,ahogy tanították csak persze 1.-2.-ban.Úgyhogy kis nyomtatott "p"-t írok.
Szerintem ennyi:)Neked vannak furcsaságaid?
A z betűt áthúzom. A nagy N betűt kerekítem, mármint, húzok lefelé egy egyenes vonalat és felfelé egy "csészét". A nagy K nálam egy nagy V, aminek húzok szárat. A nagy S pedig egy felnagyított írott, kis s, csak nagyobb hurokkal a tetején. Kb. ennyi, amit máshogy írok. :)
Viszont többek szerint olvashatatlan írásképem van, szóval nem könnyű rólam a suliban másolni. :D
Néha. A T betűt pedig úgy írom, mintha egy kasza lenne. Az F betűm úgy néz ki, mintha egy tű lenne, benne cérnával. A k-im mindig máshogy néznek ki, az e betűket pedig nagyon vékonyan írom, kb. mint egy kis i-t. Az A betűm olyan, mint egy csillag, a V szintén. A H betűm olyan, mintha egy kis t és egy f lenne együtt. A J olyan, mint egy I, bár van, amikor áthúzom. A nagy M-et ritkán úgy írom, mintha kicsi lenne, csak felnagyítva.
Igazából egyik betűm se hasonlít túlzottan a kisiskolás koromban tanultra, max. akkor, ha a bénább kezemmel írok :D
Én mindent úgy írok ahogy tanították.
Mindent ugyanúgy kunkorítok, de ocsmányul írok.:D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!