Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az evolúcióban vagy a teremtés...

Az evolúcióban vagy a teremtésben hisztek?

Figyelt kérdés
Tehát vallásosak vagy inkább szkeptikusok vagytok?Az evolúciót vagy teremtést tartjátok reálisnak?Csak úgy "közvélemény kutatásképpen" kérdezem.Valamint kérem,hogy válaszaitok mellé írjátok oda a nemeteket és életkorotokat.

2015. dec. 31. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 Ozmium42 ***** válasza:
87%
Evolúció.
2016. máj. 10. 21:36
 12/75 anonim ***** válasza:
75%
A hit a "miért" az evolúció pedig a "hogyan"
2016. máj. 19. 22:38
 13/75 anonim ***** válasza:
36%
Teremtés mert ez az igazság.
2016. máj. 19. 22:47
 14/75 Mojjo ***** válasza:
97%
(Úgy egyébként mi a pék tökéért kell valakit 0%-ra lepontozni, amikor releváns választ adott a kérdésre, ami ráadásul nem is az igazság kiderítésére íródott, csak közvélemény-kutatásként? Elhiszem, hogy sokan nem értenek vele egyet, én sem, de a kérdés szempontjából ez a válasz is hasznos...)
2016. máj. 20. 00:01
 15/75 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg ez a mindenféle indok nélküli "mert ez az igazság" vezetett lepontozáshoz, mert ez azért már nem a miben hiszel, vagy mi a véleményed jellegű kérdésre releváns válasz. Pláne ha csak így lóg a levegőben.
2016. máj. 20. 00:04
 16/75 Mojjo ***** válasza:
94%
@15: persze, az a hozzátoldás már csak felesleges extra, de ennyire ne legyen már alacsony az ingerküszöbünk :) Amúgy, ha körbenézel, kb minden válaszra ment a lepontozás (is) szép számmal. Néha nem értem én ezt az oldalt...
2016. máj. 20. 00:12
 17/75 anonim ***** válasza:
95%
Hát tény, hogy rengetegen nem a hasznosságot nézik, kizárólag vélemény alapján pontoznak. De nem csak itt, a múltkor döbbentem meg, hozzászóltam egy olyan jellegű kérdéshez, hogy mondjon már valaki egyszerűbb recepteket. Ahogy én láttam, mindegyik ötlet teljesen jó volt, tényleg egyszerű, de finom ételekhez tippek, ehhez képest úgy ment a lepontozás minden egyes válaszra, azóta sem értem, mégis milyen alapon... :"D
2016. máj. 20. 11:56
 18/75 szántóvető ***** válasza:
91%
az idegenek által irányított evolúcióban.ez akkor most evolúció vagy teremtés?lehetséges hogy az istenek akiket világszerte ábrázoltak rajzokon valójában Csillagemberek a galaxis másik részéből?itthagyták a Földön a tudást,esetleg beavatkoztak az emberi génállományba is és majd visszajönnek egyszer,ki tudja?szóval nem olyan egyszerű ez,abba a kategóriába sorolsz ahova akarsz.
2016. dec. 31. 17:43
 19/75 anonim ***** válasza:
93%

evulucióban is hiszel ha úgy vesszük még ha tudományosan alá is van támasztva nem volt ott senki csak nagy valószínűséggel úgy történt.

Teremtés kicsit más de van valós alapja a bibliának is sőt lehet h az evulució egy részét írja le képletesen...

De ez nem is baj hit nélkül kb csak feküdnénk félve mindentől egész napaz álet része mind 2 a tudomány és a hit is.

2016. dec. 31. 21:26
 20/75 Mojjo ***** válasza:
88%

@19:

"De ez nem is baj hit nélkül kb csak feküdnénk félve mindentől egész nap"

He? Te most viccelsz, ironizálsz, vagy ezt frankón komolyan gondolod?

2016. dec. 31. 22:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!