Az evolúcióban vagy a teremtésben hisztek?
Nem valami helyes a kérdésfeltevés, ugyanis evolúció az teljesen független attól, hogy az első élőlények mikor és miként jöttek létre/teremtődtek. Amióta léteznek élőlények, azóta beszélhetünk evolúcióról.
Speciel az evolúciót tudom hogy működik és létezik (abban hinni nem kell), abban pedig hiszek hogy nem csak úgy random indult el az egész folyamat, hanem ez is az Úr egyfajta eszköze az alkotásra.
25/f
"vallásos vagy szkeptikus"-ezek szerint te vallásos vagy és minden mást elutasítasz.
én úgy fogalmaznék hogy evolúciópárti vagyok,de ez sem ad magyarázatot az ember létezésére a Földön tehát harmadik dologban hiszek(ami közrejátszott abban hogy az ember megjelent.)
Ahogy többen jelezték, a teremtésnek nem az evolúció a párja. A teremtésnek az abiogenezis a párja.
Egyébként az abiogenezisre szavazok, és 33/F. (Ha nagyon szeretnéd, veheted a szavazatot az evolúcióra is, bár tökmással foglalkozik, mint amit te hiszel.)
Egyébként a kettő nem zárja ki egymást...
Ráadásul valaki 'hihet' mindkettőben.
(Attól függetlenül, hogy az evolúció nem hit kérdése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!