Egy 14 éves lányt meddig kéne elengedni bulizni?
Én csak annyit mondok, hogy ismerek egy idősebb (24-28) közötti pasikból álló társaságot akik a legtöbb bulin ott vannak és rendszeresen hallom amikor megyek kérni egy italt, hogy arról dumálnak, hogy a 14 éves kiscsajokat szeretik mert "friss szűz p.na" illetve, hogy ezek a lányok tudnak sikítani az elsőnél amikor megdugják őket...
És ez nekik vicces és semmi kivetnivalót nem látnak benne.
Hát szóval így engedd el disco-ba és ilyen helyekre a 14 éves lányod. Lehet akármilyen jólnevelt és értelmes a nőkre elég jól lehet hatni kedves szavakkal. Egy jóképű pasi, aki kedves vele (amíg meg nem kapja amit akar) azt mondja neki, amit hallani akar és már el is ájul tőle...
Vagy nem mer nemet mondani neki az italra aztán a pasi leitatja kicsit és kész.
Jobb esetben csak ilyen gerinctelen p.csökbe botlik bele akik nem rabolják el, csak kihasználják.
Inkább utáljon (ezt legbelül úgysem gondolja komolyan) minthogy ilyen helyekre elengedd.
Ja, kihagytam, hogy van az az eset is amikor ghb-t raknak az italukba... Aztán onnantól azt csinálnak velük, amit akarnak.
És ezt nekem ne mondja senki, hogy nincs így mert engem is hívtak már ezekbe a klikkekbe csak mondtam, hogy a nőket szeretem, nem a lányokat... :)
azért a 14 és 30 év között még eltelik néhány év.
És ha a többit engedik, akkor mi van? (azért, mert vagy nem törődnek vele, vagy végre csönd legyen már)
Én akkor sem engedném, ha utálna érte.
Ezt el kell tudni viselni, időnként utálják a gyerekek a szüleiket.
Inkább ez, minthogy később falba kéne verni valamelyikőnk, bármelyikőnk fejét.
Nem hat meg, hogy másnak lehet.
Mi van a korai kiégéssel?
Mit kell csinálni éjszaka, amit délután nem lehet?
14 éves létemre eszembe nem jutna bulizni menni! Ha kilökdösnének az ajtón, akkor sem mennék az elborult agyú drogosok, tinédzser korú alkoholisták közé. Valamint a bokorban sem szeretnék kikötni.
Őrület, hogy ez manapság nem egyértelmű minden családban! Egy gyereknek nincs helye odakinn sötétedés után. Velem igen korán megértették ezt. Mégsem tartom a szüleim zsarnoknak, nem utálom őket, sőt, hálás vagyok, hogy jó úton terelgetnek. Nevelés, nevelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!