Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt meddig kéne...

Egy 14 éves lányt meddig kéne elengedni bulizni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
80%

Én csak annyit mondok, hogy ismerek egy idősebb (24-28) közötti pasikból álló társaságot akik a legtöbb bulin ott vannak és rendszeresen hallom amikor megyek kérni egy italt, hogy arról dumálnak, hogy a 14 éves kiscsajokat szeretik mert "friss szűz p.na" illetve, hogy ezek a lányok tudnak sikítani az elsőnél amikor megdugják őket...

És ez nekik vicces és semmi kivetnivalót nem látnak benne.

Hát szóval így engedd el disco-ba és ilyen helyekre a 14 éves lányod. Lehet akármilyen jólnevelt és értelmes a nőkre elég jól lehet hatni kedves szavakkal. Egy jóképű pasi, aki kedves vele (amíg meg nem kapja amit akar) azt mondja neki, amit hallani akar és már el is ájul tőle...

Vagy nem mer nemet mondani neki az italra aztán a pasi leitatja kicsit és kész.

Jobb esetben csak ilyen gerinctelen p.csökbe botlik bele akik nem rabolják el, csak kihasználják.

Inkább utáljon (ezt legbelül úgysem gondolja komolyan) minthogy ilyen helyekre elengedd.

2010. márc. 19. 17:23
 22/54 anonim ***** válasza:
67%

Ja, kihagytam, hogy van az az eset is amikor ghb-t raknak az italukba... Aztán onnantól azt csinálnak velük, amit akarnak.

És ezt nekem ne mondja senki, hogy nincs így mert engem is hívtak már ezekbe a klikkekbe csak mondtam, hogy a nőket szeretem, nem a lányokat... :)

2010. márc. 19. 17:25
 23/54 anonim ***** válasza:
75%

azért a 14 és 30 év között még eltelik néhány év.

És ha a többit engedik, akkor mi van? (azért, mert vagy nem törődnek vele, vagy végre csönd legyen már)

Én akkor sem engedném, ha utálna érte.

Ezt el kell tudni viselni, időnként utálják a gyerekek a szüleiket.

Inkább ez, minthogy később falba kéne verni valamelyikőnk, bármelyikőnk fejét.

Nem hat meg, hogy másnak lehet.

Mi van a korai kiégéssel?

Mit kell csinálni éjszaka, amit délután nem lehet?

2010. márc. 19. 17:26
 24/54 anonim ***** válasza:
73%
Hál' Istennek hogy lepontoztok...Szerintem mindenkinek a véleményét kell ide leírni szóval minden válasz hasznos.Attól hogy nem értünk egyet vele nem kell lepontozni.A még gyerek szöveg meg...lehet hogy hihetetlen vagy túl durva lesz de mindenki 7. osztályba nő fel rendesen.Ekkor kezd el mindenki dohányozni általába aki akkor nem kezd az később se fog rendesen rászokni max felnőttkorba.13 évesen mindenki látott mindent bőven,tudnak és minden egyéb.Ha 14 évesen akar valamit és jó lány akkor nincs értelme nem elengedni mert okos és tudja mit csinál.Ha ennek ellentéte akkor úgyis elmegy max majd hazudik...mindenki döntse el melyik a jobb.Normálisan elbeszélgettek vagy inkább mindent megtiltotok úgy hogy nem is hagyjátok hogy elmondja mit gondol mit szeretne...néhány szülő próbálja utánozni a sajátját de ez már bőven nem a 60-70es évek.
2010. márc. 19. 17:28
 25/54 anonim ***** válasza:
67%
Alig várom már, hogy a mostani "felnőtt" tiniknek egyszer 14 éves lányuk legyen :) Na akkor lássuk hogy vélekednek arról, hogy meddig gyerek a gyerek!
2010. márc. 19. 17:30
 26/54 anonim ***** válasza:
57%
GHB-t raknak az italába...Vesz egy üditőt megissza és nem forog meg bambul össze vissza vagy igyon csapból.Akinek keverik a piáját az általába alapból se egy szendeszűz vagy már amúgyis tök részeg.
2010. márc. 19. 17:30
 27/54 anonim ***** válasza:
79%

14 éves létemre eszembe nem jutna bulizni menni! Ha kilökdösnének az ajtón, akkor sem mennék az elborult agyú drogosok, tinédzser korú alkoholisták közé. Valamint a bokorban sem szeretnék kikötni.

Őrület, hogy ez manapság nem egyértelmű minden családban! Egy gyereknek nincs helye odakinn sötétedés után. Velem igen korán megértették ezt. Mégsem tartom a szüleim zsarnoknak, nem utálom őket, sőt, hálás vagyok, hogy jó úton terelgetnek. Nevelés, nevelés...

2010. márc. 19. 17:36
 28/54 anonim ***** válasza:
75%
Hát nálunk nem tök részeg... A srác azt mondja elmegy hoz neki italt, közben belerakja (színtelen, szagtalan...) és kész. Nem kell, hogy részeg legyen.
2010. márc. 19. 17:44
 29/54 anonim ***** válasza:
46%
Így van, hogy raknának már drogot a piájába, ha ő kéri ki a pultnál? Nem kell idegen pasikkal vetetni, ennyi esze úgyis van. Egyébként meg lefogadom hogy a "kilencig elengedős" kommentárok háromnegyede olyan 40 év körül lehet. Az egy dolog, hogy őket elengedték kilencig, de most hogy menjen szerencsétlen csaj kilencig ha egyszer 10-kor nyitnak a helyek?? Az idő nem állt meg, haladni kéne egy kicsit a korral, és észre venni, hogy minden fejlődik, halad, mostmár mindent hamarabb kezdenek az emberek. Volt egy olyan kommentár is, hogy kedves szöveggel le tudják fektetni a lányokat. Ha ez sikerül nekik, akkor hidd el nem kell neki buli, fényes nappal is megteszi. Őket hívják r*bancnak. Hogy lehetne már egy normális lányt szép szavakkal ágyba vinni? Egy értelmes lány még akkorse teszi meg, ha szerelmes, általában várnak 3-4 hónapot,mert félnek hogy csak kihasználják őket.
2010. márc. 19. 17:45
 30/54 anonim ***** válasza:
81%
Kérdezték többen hogy azért kéne elengedni őket mert a többieket elengedik...ennyi erővel azért nem kell elengedni őket mert a szülők se mehettek régen?Az pedig hogy drogos,alkoholistákkal van teli...csak normális helyre kell menni normális baráttal.Honnan tudnád már mi van ott ha még nem voltál mert nem engednek el?Egyszerűen utálom ha valaki úgy beszél valamiről hogy azt se tudja milyen vagy mi az.Vagy azért mert neki nem tetszik már rossz is.A drog keveréssel kapcsolatban meg idegenektől ne fogadjon el italt vagy csak 100%osan előtte veheti meg.Most mi olyan nehéz ebben.Tényleg ilyen hülyének néztek egy 14 évest hogy háttal kéri a piáját és nem figyel oda magára meg másokra rendesen?
2010. márc. 19. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!