Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt meddig kéne...

Egy 14 éves lányt meddig kéne elengedni bulizni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
46%
8ig, aztán vajaskalács langyoskakaó és tűnés aludni.
2010. márc. 19. 16:57
 2/54 anonim ***** válasza:
55%
Semeddig.
2010. márc. 19. 16:57
 3/54 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ hova megy, és kikkel?!
2010. márc. 19. 16:58
 4/54 anonim ***** válasza:
64%
Hát ja.. Esetleg 9-ig, mert nyáron sokáig világos van! Vigyázz rá, mert szemét világban élünk!
2010. márc. 19. 16:58
 5/54 anonim válasza:
47%

pf... egyedül kb. 9-10 ha meg a barátokkal akk 11-12...

ez attól is függ h mennyire bízol meg benne :D

2010. márc. 19. 16:59
 6/54 anonim ***** válasza:
75%
Ha érdekel egy 14 éves lány véleménye, semeddig.
2010. márc. 19. 17:00
 7/54 anonim ***** válasza:
30%
Mielőtt mindenki okoskodva beírja hogy egy 14 éves ne bulizzon hanem üljön otthon és tanuljon vagy hogy ők régen barbiztak én azt mondom hogyha rendes kapcsolat van a lány és a szülő közt akkor reggelig is el lehet engedni.Itt van a mi példánk 14,15 évesek vagyunk és járunk rendesen bulizni aminek csak reggel van vége és el is engednek mert tudják hogy nem fogok inni és bíznak bennem.Szóval ha rendesen leülnek vele beszélni akkor szerintem maradhat ameddig szeretne vagy tart a buli.
2010. márc. 19. 17:00
 8/54 anonim ***** válasza:
47%
Ezzel a 9 órával csak annyi a baj, hogy a bulik éjfélkor, jobb esetben (de az nagyon jó eset) 11-kor indulnak be. Egyébként nyugodtan elengedheted, majd megfogod látni, hogy az osztálytársai mind mehetnek. Manapság a 14 éves kor a "bulikor", én 21 éves létemre már öregnek érzem magam a bulikban, mert 13-14 évesekkel van teli akik hajnal hatig ott vannak. Én is jártam 14 évesen, sőt az összes osztálytársam. Akkor képzelheted, hogy mostmár még fiatalabbak is járnak.
2010. márc. 19. 17:03
 9/54 anonim ***** válasza:
66%

Hát attól függ, milyen buli.

Ha barátokhoz megy házibuliba (ahol fiúk is vannak és esetleg alkohol) akkor 9-10 körül legyen otthon. Vagy ha nagyon későn kezd akkor max 11re.

Ha barátnőihez megy akkor szerintem ott is alhat, vagy lehet este ameddig a többiek. Ha suli van másnap, akkor természetesen kevesebb ideig.

Ha discoba akar menni, akkor szerintem ott egy 14 évesnek semmi keresni valója. Legalábbis ahová én járok ott konkrétan megy minden, pedig ez még a szolidabb helyek közé tartozik.

Én áldom az eget, hogy ennyi idősen nem jártam ilyen helyekre, mert hiába voltam elég érett tutira lett volna olyan baromság amibe belemegyek úgy gyerek fejjel.

Szerintem ha discoba megy akkor 9-10re legyen otthon, ha nagyon jó a buli vagy nagyon szeretne maradni akkor 11. De én tovább tuti nem engedném. Egy ilyen kislánynak semmi keresnivalója már később ilyen helyeken.

Persze ez sokmindentől függ, ha tudod hogy megbízható rendes lány és nagyon visszafogott és esze ágában sincs pasizni, inni stb. Csak barátnőkkel elmennek táncolni és vigyáznak egymásra akkor lehetsz engedékenyebb. Vagy mondjuk ha van aki hazaviszi őket kocsival akkor is maradhat tovább. De nagytesó vagy felnőtt vigye őket haza, aki felelősségteljes és nem iszik alkoholt!

2010. márc. 19. 17:04
 10/54 anonim ***** válasza:
83%

14 éves még nagyon fiatal. Bármily fájdalmas a hasonló korosztály számára, még gyerek.

Ez nem bizalom kérdése. Egyszerűen még másképp látják a világot, tapasztalatlanok. Nem tudnak magukra vigyázni, hisz jószerivel azt sem tudják, mi ellen kell felvértezni magukat.

Nem mellékesen szólva a fejlődő szervezetről, pihenésre szükség van. Az éjszakázás megterheli a szervezetet.

Nem engedném, sem a fiamat, főként nem a lányomat. Pedig maximálisan bízom bennük. Igaz, ez a kor nálunk még messze van.

2010. márc. 19. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!