A szüleim nem akarnak elengedni bulizni. Mit tegyek? Hogy tudnám meggyőzni őket? 16/L
Szia!
Nekem lenne néhány ötletem! :)
Én is 16/L vagyok.
Először is, mi az oka, hogy nem engednek el, mit mondanak?
Ugyanez volt a probléma nálunk is... :(
Én úgy oldottam meg, hogy az akkori barátom kísért el, együtt buliztunk, utána Apu értem jött, és együtt vittek haza. Ciki, nem ciki, igazából nem volt kérdés, hogy beleegyezem-e, mert máskülönben nem engedtek volna el. Aztán később már elég volt telefonálnom, hogy most lett vége, elindulunk, 10 perc és otthon vagyok (nagy szerencsémre a szórakozóhelyek viszonylag közel vannak).
Ha nincs barátod, akkor is elmehetsz szerintem, de csak úgy, hogy vagy világosban még hazamész (ez nyáron nem olyan nagy gond!), vagy a társaságból hazakísérnek. Vagy végső megoldás, hogy jönnek érted. Lehet, hogy ciki, de hidd el, a szüleid biztosan csak féltenek és jót akarnak neked!
Szóval beszélj velük, hogy ez neked fontos, de olyat ne mondj, hogy "Mások is eljárnak" meg "XY-t elengedik egyedül" és a többi, mert ezek (nálam legalábbis) abszolút bukás volt, ilyenkor csak azért sem engedtek el.
Dóri, 17
takaríts ki mindent, csinálj nekik finom vacsit, meséld el, h kikkel mennél, hogy hova, mikorra mész haza.
ha elengednek, akkor a megbeszélt idő előtt 10 perccel legalább érj haza, h lássák, megbecsülöd, h elengedtek. aztán idővel majd lazulnak, ha látják, h nem talajrészegen tántorogsz be a lakásba hajnali 4kor. :)
nálunk anno működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!