Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt meddig kéne...

Egy 14 éves lányt meddig kéne elengedni bulizni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
78%

17:04 vagyok Hozzátenném még, hogy tisztában vagyok vele, hogy a bulik későn kezdődnek és gyakorlatilag hajnali 1-2 körül kezdődnek el igazán...

De egy 14 éves mit akar ott? Táncolni lehet előbb is, zene akkor is van. Engem nem érdekelne akárhogy hisztizik is nem engedném el tovább. Még 16 évesen is oda kell figyelni egy kiscsajra, 14 évesen tegye össze a két kezét, hogy elmehet bárhová is ami nem délutáni barátokkal való program, hanem ilyen buli.

Nem vagyok vaskalapos, és csak 20 éves vagyok, de akkor is ez a véleményem.

2010. márc. 19. 17:07
 12/54 anonim ***** válasza:
45%
Még azt elfelejtettem, hogy egyik barátnőmet nem engedte el az anyja amikor 14 éves volt bulizni. És mivel rajta kívül mindenki mehetett (időkorlátozás nélkül) utálta az anyját, és hazudozott neki össze-vissza. Tehát mindenképp elment, csak azt hazudta, hogy nálam alszik. Azt sem lehet mondani, hogy rossz tanuló volt, mert 15 éves korára megvolt a középfokú nyelvvizsgája (mostmár a felsőfokú is) és versenyekre járt. Egyszerűen ebben a korban már muszáj bulizni. Nem tudom kik lehetnek azok akik azt írták, hogy kilencig, de biztos nincs gyerekük. Egyébként ha idősebb lesz, nagyon kedve sem lesz bulizni, én már 4 hónapja nem voltam sehol. Most kell kiélnie magát, ezzel jár ez a kor.
2010. márc. 19. 17:09
 13/54 anonim ***** válasza:
75%

Engem nem engednek:(

Idegesít is a dolog mert am. segítek itthon,jól tanulok,nem beszélek vissza,a suliban is aránylag jó a magatartásom (általában 4-es).Mégsem engednek el,pedig annyi buliba hívtak már és olyan gáz,hogy mindenki megy én meg itthon ülök:(

Egyébként házibuliba ill. kisebb klubbszerűségbe szerintem 10-11-ig el lehetne engedni minket.Sőt,házibuliba reggelig is.

Nagyobb diszkókba,ahol kitudja kik vannak szerintem még nem kell mennünk,vagy ha megyünk is kb. 10ig nagyon max. 11-ig:)

14,5/L

2010. márc. 19. 17:10
 14/54 anonim ***** válasza:
52%
10
2010. márc. 19. 17:10
 15/54 anonim ***** válasza:
78%

"Egyébként nyugodtan elengedheted, majd megfogod látni, hogy az osztálytársai mind mehetnek."

Igen, ha az oszt.társak mehetnek, akkor már neki is kötelező megengedni. Nekem az oszt.társaim összevissza d*gnak, isznak és némelyik még drogozik is, akkor kérjem meg anyut, hogy engedje meg nekem is? Hülyeség, nem másokkal kell példálózni, hanem mindenki a saját gyerekéért felel. Szerintem 14 évesen még nagyon fiatal a bulikhoz és ezt 17 évesként mondom. Ha házibuli jelleg, akkor olyan 10-ig kéne elengedni max.

2010. márc. 19. 17:12
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 évesen mentem el először a 7 évvel idősebb unokanővéremmel, és a 4 évvel idősebb unokabátyámmal. És még csak részeg se voltam.
2010. márc. 19. 17:13
 17/54 anonim ***** válasza:
79%
Én látom mit művelnek a 14 évesek körülöttem, ebből kiindulva örülök, hogy nem engedtek olyan korban a szüleim bulikba. Lehet sosem emelt cigarettát a szájához addig, de a haverok unszolására mégis megteszi, és ez már bőven elég. A 14 éves gyerek még igencsak manipulálható, sajnos :( Az ilyen bulik pedig ma már csak erről szólnak.
2010. márc. 19. 17:14
 18/54 anonim ***** válasza:
69%
17:14 Én inkább elengedném a lányomat, minthogy hallgassam, hogy mennyire önző utálatos vagyok, hogy mindenki mehet csak ő nem. És ebből az lesz. Ha értelmes lány, akkor pedig nem kell attól félteni, hogy pasizik, szexel,iszik stb. Mondom, én is jártam 14 évesen bulizni, de csak 18 évesen engedtem magamhoz közelebb egy pasit, őt is 5 hónap után... És akármennyire hihetetlen drogfüggő sem lettem, sőt soha ki sem próbáltam. Mikor járjon bulizni? 30 évesen amikor már férje lesz és gyerekei? Mikor élje ki magát ha nem most? Tapasztalatból írom, 18 év felett már nem olyan a bulizás mint 14 évesen.
2010. márc. 19. 17:17
 19/54 anonim ***** válasza:
69%
Attól hogy más 14 évesek még isznak attól még lehet hogy ő nem fog.És inkább megbeszélve engedje el a szülő mint hogy a lány azt hazudja hogy ottalszik valakinél közbe meg teljesen máshol van...ismerek ilyet.Szerintem mindent meglehet beszélni normálisan egy 14 éves tud már gondolkodni rendesen csak a szülők túl lenézőek.Hogy menjen haza 21re ha egy szórakozóhely 22kor nyit?
2010. márc. 19. 17:18
 20/54 anonim ***** válasza:
69%
17:17 vagyok, még azt elfelejtettem, hogy a cigit is életemben egyszer próbáltam ki, úgy ahogy még elég sok ismerősöm. Ha ráakar szokni, nem kell hozzá buli. Nem értem miért kéne megtiltani egy középiskolás lánynak, hogy jól érezze magát. Az anyja úgyis tudja, hogy mennyire megbízható, inna-e drogozna-e. Ha nem, akkor miért ne táncolhatna egy jót, akár reggelig is?
2010. márc. 19. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!