Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másokat nem irritál ez a sok...

Másokat nem irritál ez a sok fröcsögő erkölcscsősz csaj?

Figyelt kérdés
Tele van ilyenekkel ez a fórum, akik a szexuális erkölcsről lökik a szöveget. Annyira tudják mondani, hogy mi az ami erkölcsös és mi nem (ne add oda magad senkinek). Valószínűleg totál gázak az ágyban, de a legrosszabb, hogy úgyérzik mintha ők felsőbbrendűek lennének, mert korlátolt az agyuk. Ahelyett, hogy elolvastak volna egy könyvet a szexualitásról, csak fintorognak, hogy ki az aki r*banc és ki az aki nem. Ítélkeznek kőkeményen közbe meg teljesen szánalmasak.
2009. dec. 20. 15:49
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy az első nap. De 3-4 randi után már tudja az ember, hogy hányadán áll a másikkal. Ez az igazság. Egyébként a csajok nem szoktak ellenkezni, szóval lehet ez csak ilyen rizsa, amit jólesik hangoztatni a fórumokon. Esetleg a csajok még saját maguknak is bemagyarázzák, aztán jön egy olyan csávó és 20 perc alatt lerendezi. Ilyen a világ.
2009. dec. 22. 08:23
 52/59 anonim ***** válasza:
most neked miért fáj, h van, aki nem akar pár hét után lefeküdni vkivel?? lehet, h te könnyűvérű csajokkal talalkoztal. en 3 honap utan fekudtem le a baratommal, de azt is kevésnek tartom.
2009. dec. 22. 10:24
 53/59 anonim ***** válasza:
Nem ilyen a világ. Zsák a foltját... Olyan csajokat vonzol magadhoz akik ilyenek. Aki meg másmilyen az meg másmilyen pasikat, csajokat vonz. Nehogy azt hidd hogy csak olyanok vannak akiket te ismersz.
2009. dec. 22. 13:22
 54/59 A kérdező kommentje:
Most mondta egy haverom, hogy dumált egy lánnyal. Nagyban magyarázott neki, hogy ő csak 3 hónap után engedi. Mondta a pasi, hogy "hát persze oké". Aztán felment hozzá és lerendezte kb. pár napnyi ismeretség után. Ez így működik. A lányok is szeretnék, csak valamiért cikinek tartják, mert akkor aztmondják róluk, hogy r*bancok. Mások meg már annyira eltévedtek, hogy el is hiszik, hogy ez így helyes.
2009. dec. 22. 13:26
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
mit lázadsz már itt fölöslegesen?? ne akarj már mindenkit elkurvitani :D
2009. dec. 22. 14:59
 56/59 anonim ***** válasza:
[link] erről mit gondolsz ha elolvasod?
2009. dec. 22. 17:10
 57/59 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, de nem értelek, mennyire baromi sokat jelent neked a szex ami nem digi-dugi, de a legszebb szavad rá a lerendezés. Hát ha erre járnál a haveroddal úgy engedném rád a kutyáim hogy a t*köd harapnák le. Hagyjál már minket, csináld úgy ahogy neked tetszik! Mi is úgy csináljuk. Nekem is lett volna pár alkalmam ahol "lerendezhettek" volna, de nem én nem akartam mert ilyen vagyok. Rendes volt a pasi, és nem is lett volna ciki és akkor mi van? Én ilyen vagyok. Nehéz felfogni? Mi lenne ha mindenki egyforma lenne? Kicsit uncsi, nem?
2009. dec. 22. 17:36
 58/59 anonim ***** válasza:
62%

Úr Isten! Úr Isten! ÚÚÚÚRR ISTEEN!x''D

Emberek, én beszarok, haláli figura a kérdező.x'D

Könyörgöm, vigye már el valaki innen a fórumról!:DD

Ugye nem Pesti vagy?

Égne a pofám, ha egy városból származnánk...

2009. dec. 22. 18:36
 59/59 anonim ***** válasza:
Totál jóarc a kérdező, és nagy igazságokat ír. :D
2012. máj. 22. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!