Másokat nem irritál ez a sok fröcsögő erkölcscsősz
csaj?
Figy én fiú vagyok, de mond, szerinted normális, hogy 10enévesek, akik inkább közelebb vannak a 10hez mint a 15höz az a legnagyobb problémájuk, hogy hogy elégítsék ki a "pasijukat"??
2009. dec. 20. 15:51
2/59 A kérdező kommentje:
Szerinted ők tehetnek róla? A szüleje tehet róla, aki elhanyagolta. Egyébként meg tök mindegy mit csinál csak védekezzen.
3/59 anonim válasza:
Te meg őket ítéled el.Mennyivel szánalmasabbak ezért ők mint te?Amúgy ez egy névtelen fórum.Az emberek 80% kamuzik.Egyébként azért kellene hogy legyen egy erkölcsi minimum, ami nincs meg.Az meg hogy valaki véleményt mond....Hát azt kérdezték... :)
2009. dec. 20. 15:54
itt mindenki azt mond, amit akar. nem értem, h az miért erkölcscsőszség, ha vki felvilágositja a 13-14 éveseket, ha ők még erre nem jöttek volna rá, h éretlenek a szexre??
2009. dec. 20. 15:56
Engem is irritálnak!!! Szerintem azért szólnak le mindenkit,mert féltékenyek arra akiknek van szexuális élete.DE EZ VAN! Ne foglalkozz velük :) Nekik rossz,nem nekünk :D Én röhögni szoktam rajtuk!!
2009. dec. 20. 15:57
6/59 A kérdező kommentje:
16-17 éves lányokról van szó. Nem éretlenek. Régebbi időkben ilyenkor már rég anyukák voltak.
Egyedül a védekezést kell nekik mondani, egyébként ugyanúgy csinálhatják szerintem. A szex élvezete nem bűn, de az erkölcscsőszök ezt nagyon nyomatják.
Szerinted az, hogy valaki erkölcsös egyenlő azzal, hogy rossz az ágyban? Mert a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Más erkölcsösnek lenni és más prűdnek. Van olyan lány ismerősöm akire mindent lehet mondani, csak azt nem hogy erkölcsös, és mindenki szidta hogy milyen rossz az ágyban. Egyébként akiket te ennyire lenézel, nem azt akarják elérni, hogy senki ne adja magát oda senkinek.
2009. dec. 20. 16:02
Ha az erkölcscsöszség,hogy a 10-11-12 éveseknek azt ajánljuk,hogy azzal feküdjön le majd akit szeret és ne azzal aki tegnap a dizsiben meg fogta a seggét,akkor remélem neked is lányod lessz és majd 12 évesen közliveled,hogy terhes és 10 szóbajöhető srác van aki apa lehet.
Az meg,hogy ki mijen az ágyban az neked tökmindeggy nem őt dugod.
És miből gondolod,hogy felsőbbrendünek gondolja magát?
A sexről nem olvasni kell,hanem csinálni.Az,hogy ki kit-milyen viselkedést tart rib@ncosnak az a maga nézőpontja és nehézmegváltoztatni de joga van megmondani másnak.
Ítélkezni meg könnyű és itt nincs következménye.
2009. dec. 20. 16:03
Lehet velem van a baj, hogy csak párkapcsolaton belül szeretném élvezni a szexet. És ez alatt nem néhány hónapos kapcsolatokat értek, mert azok semmit sem érnek. Az is lehet, hogy rendesnek gondolom magam, de valójában csak egy megkeseredett lelki beteg ember vagyok. 18/L
2009. dec. 20. 16:04
Az ilyenek szánalmasak, mint te. Miből gondolod,hogy akik segíteni próbálnak, vagy lebeszélni valakit a szexről(mert még nincs ott az ideje), annak nincs,vagy rossz a szexuális élete? Én is a korai szex ellen vagyok, és alap erkölcsöm is van( pl. nem szexelek akárhol,akárkivel), és mégis van szexuális életem, méghozzá rendszeres és jó. Nem mindenki irigységből és rosszindulatból ír. Te általánosítasz, és ez gáz. Nem érzem magam felsőbbrendűnek, és nem korlátolt az egyem. Benne vagyok minden jóban, csak vannak határok. És ezzelminden normálisember így van.
2009. dec. 20. 16:04
Kapcsolódó kérdések: