Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másokat nem irritál ez a sok...

Másokat nem irritál ez a sok fröcsögő erkölcscsősz csaj?

Figyelt kérdés
Tele van ilyenekkel ez a fórum, akik a szexuális erkölcsről lökik a szöveget. Annyira tudják mondani, hogy mi az ami erkölcsös és mi nem (ne add oda magad senkinek). Valószínűleg totál gázak az ágyban, de a legrosszabb, hogy úgyérzik mintha ők felsőbbrendűek lennének, mert korlátolt az agyuk. Ahelyett, hogy elolvastak volna egy könyvet a szexualitásról, csak fintorognak, hogy ki az aki r*banc és ki az aki nem. Ítélkeznek kőkeményen közbe meg teljesen szánalmasak.
2009. dec. 20. 15:49
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

17:14 Tetszik ahogy gondolod, akkor egyenlőre hagyom a fenébe a szerelem keresést, inkább magamat építem. :)

Az idő még nem tiszta, úgy értem 1hét alatt ha pl minden nap találkoztok és órákat beszélgettek akkor talán sikerül kiismerni a másikat. És utána lehet mondani, hogy szerelem alakul/t ki. Pl a nagyon erős vonzalom + szimpátia még nem szerelem.

2009. dec. 20. 17:49
 42/59 anonim ***** válasza:
Köszi! De tényleg. :))
2009. dec. 20. 18:48
 43/59 anonim ***** válasza:
69%

Szerelem és szeretet nem alakul ki egy hét alatt. Egy hét alatt még semmi sincs..egy hét az semmi. Még két hónap alatt sem ismered meg a másik egy parányi szeletét sem, nemhogy 1-2 hét alatt.

Nézd, mindenkinek más a stratégiája. Vannak, akik elég jók ahhoz, hogy akár elsőre megtalálják azz igazit. Sőt a legtöbb nő egyből az igazit keresi és nem a x-dik kapcsolatot.

Ez a különbség. Te csak próbálkozol a nő viszont nem feltétlenül csak próbálkozni akar, lesz ami lesz alapon. Ő valami többet szeretne legtöbb esetben.

Másrészt nagyon sok nő van, aki már pórul járt azzal, hogy csak a szexre kellett és átverte a férfi. MIért várod el, hogy ezek után egyből megbízzanak Benned? Egy hét után még maximum szexuális vágy van, de a szexuális kielégülésre előtted is szüksége volt a nőnek pl. Mégsem feküdt le akárkivel, hanem mondjuk maszturbált. Amíg nem látja, hogy megütöd a mércét amit elvár, addig hülye az a nő, aki lefekszik Veled.

És akiért nem tudsz várni egy-két hónapot azt nem szereted igazán. Ugyanis valakit nem a szexben nyújtott teljesítményéért szeretünk, fontos, hogy meglegyen az összhang, de nem ez a legfontosabb. Maga az ember személyisége a legfontosabb, ami nélkül nem tudnád elképzelni a mindennapjaidat.

Azért mert a másik minden nap Melletted ébred és széppé teszi az életed, nem tudnád otthagyni, ha valóban szeretnéd és szerelmes lennél.

Nagyon fontos a jó szex és ha abszolút nem lenne vagy nem lenne jó, az valószínű, hogy szakításhoz vezetne. Anélkül nem tudnék én sem élni.

De nem fekszem le azért az összes szembe jövő pasival, hogy megtudjam lehet -e köztünk hosszú távú párkapcsolat is.

Majd ha erről megbizonyosodtam, lefekszem vele.

2009. dec. 20. 18:58
 44/59 anonim ***** válasza:
70%

Nem, engem az ilyen kérdések irritálnak.

Mit zavar az téged, ha én vagy más nem akar egy hét után lefeküdni a párjával? Igaz hogy az én elvem hogy csak azzal járok akibe már szerelmes vagyok, de nekem akkor sem elég a szexhez egy hét. És nem azért mert erkölcsös vagyok hanem mert így látom jónak. Én szeretem előbb megismerni az embert. Ehhez nem elég a szerelem. És tudod a szexen kívül ezer más dolgot lehet csinálni amit élvezel, és baromira érdekes. Pl petting. Ismered? Te beszélsz szűklátókörűségről, de közbenm ezt meg sem említed. Vagy neked az már dedós dolog? Csak a szex a menő?

Mi közöd van hozzá, hogy más mikor fekszik le a barátjával? Ugye nem gondolod komolyan hogy ezért itélkezhetsz?

Nekem az erkölcsösségről a vallás meg a biblia jut eszembe kb. Na azzal én sem értek egyet, de ez kicsit más. Mindenkinek saját stílusa, értékrendje van.

A szexualitást nem lehet könyvből tanulni. Tudod szerintem egy kicsit több könyvet olvastam nálad de az semmi. Sőt biológia tagozatra járok a gimiben. :)

Ha pedig te csak a szex útján tudod kifejezni a szereteted akkor igazán béna vagy. :D Én ennek még ezer másik módját ismerem.

Van egy csomó lány aki olyan amilyeneket te mondasz. Élvezik az életet, minden hétvégén beb*sznak, van amikor már mentőt kell hozzájuk hívni, minden fiú fogdoshatja őket mert ját egyszer élünk! De tudod mit? Nem hogy komoly kapcsolatuk nem volt még de még barátjuk sem soha! Nekem viszont, aki ilyen sz*r erkölcsös csaj vagyok, már volt 3 komoly kapcsolatom és több is lehetett volna ha igent mondok.

2009. dec. 20. 19:09
 45/59 anonim ***** válasza:
18:58 és kérdező, Szeretlek titeket!!!!! :DD Hosszú hónapok önkínzása után végre jutottam valamire. :))
2009. dec. 20. 19:12
 46/59 A kérdező kommentje:

19:09 Az a baj, hogy hiába jártál biológia tagozatra mégsem érted az egészet. A szex alatt én meg nemcsak a digi-dugit értem. A petting is benne van, de akár az is, hogy együtt zuhanyozunk, de közösüléssel végződik a dolog.

Egyébként hiába tudod ezer módon kifejezni a szeretetedet, ha pont a szex hiányzik. Én is ki tudom fejezni másképpen, de bármit is csinálok szeretem a végén szexszel megkoronázni. Ez így helyes.

Aki meg a megismerésről papol: elárulom sosem tudsz megismerni egy embert igazán. Még a saját szüleidet sem ismered igazán bensőségesen, maximum benyomásaid vannak róla. A legtöbb ember a kapcsolat elején tisztábban látja a párját, mint azután, hogy ezerféleképpen bekategorizálta és előítéletes vele szemben. Nőként 1 hét alatt meg kell tudnod ítélni, hogy a másik alkalmas-e, vagy nem. Így vagy beprogramozva. Igazából pár óra alatt. Csak hát mostmár kitalálták, hogy az illik, hogy 2-3 hónapot vársz.

2009. dec. 20. 22:57
 47/59 anonim ***** válasza:
62%

"Így vagy beprogramozva" Te már csak tudod, hogy vagyunk beprogramozva. Mert elolvastál egy könyvet ahol állítanak valamit is te elfogadtad amit ott leírtak.

tegnap 18.58, és 19.09 tökéletesen leírta, és ha te ezzel nem barátkozol meg, ami a valóság akkor sajnos ez van. Keresd meg azt a lányt aki egy hét után lefekszik veled, fogsz találni ebben nem kételkedek, de hogy az nem is igazi nő abban is egészen biztos vagyok.

2009. dec. 21. 14:18
 48/59 anonim ***** válasza:

19.09 vagyok! Figyelj, csinálj amit akarsz! Miért fáj neked ha valaki mást gondol?? Mi közöd hozzá? Miért akarod ráerőszakolni mindenkire a Saját igazságod? Hagyjál minket lógva és ne itélkezz!

És ki mondott olyat hogy a szex hiányzik? Mert én nem. De nem csak az van. És én meg k*rvára nem szeretem ha folyton csak szex lesz mindenből, mert szerintem másra is jó vagyok, de ez is csak az én véleményem, és semmi közöd hozzá. Ki vagy te hogy itélkezzél?

2009. dec. 21. 14:24
 49/59 A kérdező kommentje:
14:18 Eddig az összes lány, akivel lefeküdtem az 2 héten belül megvolt. Számszerint 5. Nem zavarta a dolog túlságosan őket. Senki nem rinyált, hogy ez neki túl korai. Illetve egyvalaki mondta, hogy aztgondolta, hogy korai, de rájött, hogy jobb volt így.
2009. dec. 21. 14:53
 50/59 anonim ***** válasza:
nem veszed már észre, h te meg a másik véglet vagy?? ja, mindenkivel bujjunk össze az első nap, aki szembejön, mi?? hát, neked hajrá.. csak tudod, csúnyák a nemi betegségek :)
2009. dec. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!