Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másokat nem irritál ez a sok...

Másokat nem irritál ez a sok fröcsögő erkölcscsősz csaj?

Figyelt kérdés
Tele van ilyenekkel ez a fórum, akik a szexuális erkölcsről lökik a szöveget. Annyira tudják mondani, hogy mi az ami erkölcsös és mi nem (ne add oda magad senkinek). Valószínűleg totál gázak az ágyban, de a legrosszabb, hogy úgyérzik mintha ők felsőbbrendűek lennének, mert korlátolt az agyuk. Ahelyett, hogy elolvastak volna egy könyvet a szexualitásról, csak fintorognak, hogy ki az aki r*banc és ki az aki nem. Ítélkeznek kőkeményen közbe meg teljesen szánalmasak.
2009. dec. 20. 15:49
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Az erkölcsös csajok nem értik a szexualitás természetét. Ha állandóan a bizalomról papolnak, meg nem kapják a dákót, merthogy "nem arra való", akkor nem értik az egészet. Egyesek még azzal is előjönnek, hogy ez közönséges. Nyílvánvalóan elvesztették a kapcsolatot saját testükkel és szexualitásukkal. Ugyanis amikor a szeretetedet kifejezed egy másik embernek és örömet okozol neki, akkor nem moralizálsz. Nem ítélkezel, hanem szeretsz. Az ítélkezés nagyon megy ezeknek az erkölcscsőszöknek ebből kifolyólag intim helyzetben sem tudnak felszabadultak lenni szerintem.
2009. dec. 20. 16:05
 12/59 anonim ***** válasza:
agyam*
 13/59 anonim ***** válasza:
és még valami, nem csak a szexet, pl a csókkal is ez a helyzet.
 14/59 anonim ***** válasza:
66%
Az írásod alapján te egy ribi vagy, ráadásul te érzed magad felsőbbrendűnek, mert kioktatsz mindenkit, mintha te már mindent tudó,bölcs, éltesember lennél. Ne hidd már,hogy te olyan tökéletes vagy!
2009. dec. 20. 16:07
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

Engem a te kérdésed irritál.

Tévedsz,amikor a 14-16 éves lányokat érettnek mon dod.Ilyen fiatalon csak 100 évvel ezelőtt mentek férjhez,azután csak legalább 18-20 éves korukban.A férfiak pedig megvárták a család alapítással a 25-30 éves kort.Nem is volt ennyi válás,mint most.

Kétféle gondolkodású ember van.

Az egyik szerint a párkapcsolat arról szól,hogy szeretem a másikat,tisztelem,tekintettel vagyok rá,nem pedig a szex határozza meg az életüket.Ettől függetlenül normális módon szeretkeznek,és a szexuláis életük is legnagyobb rendben van

A másik csoport (amihez nyilván te is tartozol) a párkapcsolat értelmének és lényegének az ágyat tartja,benne akár a legperverzebb dolgokat is.

Természetesen mindenki úgy él,ahogy akar.De a szexmániás-kapcsolatok azonnal tönkre mennek,ha valami gond adódik a kapcsolatban: akár anyagi,akár ha valamelyikük súlyos beteg lesz.Akkor ugyanis nincs szex,tehát nincs,ami a másik mellett tartson .Elég sok ilyen kommentet lehet találni.

2009. dec. 20. 16:07
 16/59 A kérdező kommentje:
16:04 Az a baj, hogy a "rendszeres és jó" szex az baromi kevés. A szexszel fejezed ki a szeretetedet egy isteni dolog. Ha jól használod olyan életerős leszel, hogy csak nézel. De neked ez csak valami "collateral damage". Ha már kapcsolatban kell lenni, akkor elviseled és esetleg még jól is esik.
2009. dec. 20. 16:09
 17/59 anonim ***** válasza:
17%
IGAZA VAN A KÉRDEZŐNEK!!!!Heil Hitler
2009. dec. 20. 16:13
 18/59 A kérdező kommentje:

16:07 Annyira nem érted az egészet, hogy az már fáj. Úgy kezeled az egészet, mintha a szex valami életidegen bűnös dolog lenne. Elsősorban szeretni és tisztelni kell egymást, aztán szigorú keretek között lehet gyakorolni a szexet. Nem érted, hogy a szexualitás valójában sokkal mélyebb dolog, minthogy időnként félrevonulsz a hálószobába és beteszed a dákeszt.

A szexualitás az egész életünket áthatja. Az ellentétek találkozása során keletkezik valami új, ami több mint a részek összessége. A szexualitás teremti az életet és egy szent dolog. Az élet kenőanyaga. Egy nagyon élvezetes tevékenység amellyen boldoggá teszed a párodat és a lelketek közvetlenül egyesül. A szex, ha jól csinálják a szeretet legfontosabb kifejezőeszköze. Viszont akárcsak a szeretetet nem lehet korlátok közé szorítani. Játszani lehet benne, kísérletezni, újat felfedezni. Pont olyan, mint minden jó tevékenység az életünkben. Viszont aki megtagadja az úgy is jár és olyan is. Annak az jut, hogy fröcsögjön, mert teljesen eltávolodott saját magától. Nem érti az egészet, és az maradt neki, hogy fröcsög. Mindenféle megkötéseket alkalmaz, hogy így meg úgy meg kell bízni a másikban, miközben kiveszik az egész kapcsolatból az éltető tűz.

2009. dec. 20. 16:18
 19/59 anonim ***** válasza:
68%
Mostmár tuti, hogy nem vagy normális. Ráadásul egy ótvar kurv* is vagy, aki valószínűleg minden héten mással éli ki magát. Tudod mit? Akkor inkább vagyok "erkölccsősz" korlátolt és gáz, mintegy kurv*, akit már 50-en felhúztak. Remélem összeszedsz egyszer egy jó kis nemi betegséget,vagy koppansz egyszer egy akkorát,hogy belásd: jobb egy komoly,tartós kapcsolat egy jó szexuális élettel, mint sok 100 szimplán jó szex, hogy utána "kitaposott" cipőnek tituláljanak a pasik. Gratulálok!
2009. dec. 20. 16:18
 20/59 anonim ***** válasza:
79%

Egy 13 éves lány, még kislány és sem szellemileg, sem testileg nincs kész a szexre. Ez alól lehet 1-2% kivétel, de nem hiszem, hogy túl sok van. Van olyan barátnőm, akinek az egész szexuális életére rányomra a béllyegét, hogy 14 évesen vesztette el. Éretlenül.

És az erkölcsösség azért jó dolog, mert az ember nem ösztönlény. Ha ösztönlényként viselkedünk kizárólagosan, akkor komoly lelki sérüléseket fogunk elszenvedni. Tudom a szerelemnek és a szexnek ösztönből kell jönnie, az akkor is jó.

De tudni kell tudni emellett, hogy mi jó nekünk és mi nem. Tisztában kell lennünk a tetteink következményeivel. Ezek a lányok viszont nincsenek tisztában ezzel.

Egy kapcsolat az igazi, írtó jó szex nélkül számomra sem ér sokat. Azonban 18 évesen vesztettem el a szüzességem és még mindig ugyanazzal az emberrel vagyok és vele is akarok maradni.

Méghozzá azért, mert mindamellett, hogy isteni a szex, sokszor nem csak szex van, hanem szeretkezés. Ami isteni élmény és bizalom nélküli párkapcsolatban sosem lesz.

Ráadásul, ahogy haladtunk előre a kapcsolatunkban csak egyre jobb lett a szex, ahogy megismertük egymás vágyait.

Én nem vagy prüd és az ágyban kifejezetten vadnak mondanám magam, de az erkölcsösség számomra is fontos. Ami pl. a hűséget és normális párkapcsolatot illeti.

2009. dec. 20. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!