Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másokat nem irritál ez a sok...

Másokat nem irritál ez a sok fröcsögő erkölcscsősz csaj?

Figyelt kérdés
Tele van ilyenekkel ez a fórum, akik a szexuális erkölcsről lökik a szöveget. Annyira tudják mondani, hogy mi az ami erkölcsös és mi nem (ne add oda magad senkinek). Valószínűleg totál gázak az ágyban, de a legrosszabb, hogy úgyérzik mintha ők felsőbbrendűek lennének, mert korlátolt az agyuk. Ahelyett, hogy elolvastak volna egy könyvet a szexualitásról, csak fintorognak, hogy ki az aki r*banc és ki az aki nem. Ítélkeznek kőkeményen közbe meg teljesen szánalmasak.
2009. dec. 20. 15:49
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

"Akkor szerinted mi lenne a jó?

Ha így tennék ahogy te elvárnád akkor valszeg ribancnak könyvelnének el és úgy is érezném magam. Így meg egy lelki beteg embernek akinek alapból nincs esélye, mert a ribancok kellenek a többségnek. Melyik a jobb?"

Én nem könyvelem el r*bancnak, ha valaki lefekszik velem egy hét után. Számomra ez a természetes. Nem mondom rá, hogy k*rva, sőt örülök, hogy kapcsolatban van a saját szexualitásával. Nem ítélem el, ha valaki élvezi a szexet és megérti a saját teste jelzéseit (pl. hogy fel van izgulva, és nem akar várni többet). Semmi értelme ezt bűnös dolognak tekinteni, sok helyen nem is tekintik annak csak itt Magyarországon, meg a nyugati világban papolnak miközben mindenki teljesen eltávolodott a valódi természetétől.

A lelkibeteg meg gyógyítsa meg magát. Ne a másiktól várja a gyógyulást. A párkapcsolatnak nem az a célja, hogy egy lelkibeteg meggyógyuljon, hanem az, hogy két egészséges ember egyesüljön.

2009. dec. 20. 16:52
 32/59 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy inkább az a baj, hogy az ilyen 2-3 hónapot várósaknak nincsen önbizalma és ezért tesztelik a pasit. Nem merik elhinni, hogy valaki a szexen kívül másért is vele maradna. Bocs de ez a ti szegénységi bizonyítványotok, nem a pasiké!
2009. dec. 20. 16:53
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor hallottam, hogy ilyeneket egyszer megpörgetik és kész, mert nem érdemel többet és nem tudnának megbízni bennük. Na most már én sem tudom akkor hogy van ez.
2009. dec. 20. 16:57
 34/59 A kérdező kommentje:
Nálam ilyen nem volt. Utána is velük maradtam.
2009. dec. 20. 17:01
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor még egy valamit kérdezek és befejezem. Mit érnek a néhány hónapos-éves kapcsolatok ha nem lesz belőle végleges (utána már nem jön senki)? Az alatt az idő alatt meg lemarad arról akivel meg össze kellene jönnie.
2009. dec. 20. 17:05
 36/59 anonim ***** válasza:
83%

Embeer, ilyent mint te, még egyet... Fúú, mi lenne a földdel.:D

Nem igaz már, itt tolod a nagy igazad, és közben nem látod, hogy a kutyát se érdeklik a nézőpontjaid.

Hát, nem tudom.

Nem kell mindenkit hülyének nézni, azért, mert másak (helyesek) a nézőpontjai.

Biztos téged is jól felültetett egy kiscsaj, mert valakinek a javaslatára nem feküdt le veled egyből.

És most ez b*ssza az agyad, mi?:P

Te vagy a szánalmas, hogy ilyenekkel foglalkozol.

Fogadd már el, hogy nincs igazad.

Persze, huszon valahány választ kaptál, és még mindig nem jöttél rá, hogy hoppá, de valami nagyon nincs itt rendben, ha szinte senki se ad igazat neked.

Szüleid nem neveltek meg, így most a kommnetelők próbálnak egy kicsit.;)

2009. dec. 20. 17:07
 37/59 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy az ember olyan párt kap, mint amilyen ő maga. Drogos lánynak drogos, lelkisérültnek lelkisérült. Szóval ha felfejleszted magad, akkor előbb utóbb meglesz az a pár, aki megüti a szintet, de ahhoz előszőr neked is elég jónak kell lenni. Közben meg nem marad más minthogy az érzelmi életedet párkapcsolatokon keresztül építed. Amikor meg már nem tudtok többet tanulni egymástól, akkor tovább kell menni. Én a párkapcsolatokat az érzelmi fejlődés egy lehetőségeként kezelem, ahol megtanulhatsz igazán szeretni. De az emberek folyamatosan változnak és az igényeid is változnak. Te sem úgy indulsz, mint az ideális és a későbbi nagy őd-nek is tapasztalatot kell szereznie, hogy igazi férfi legyen. Aztán amikor már mindketten nagyon jók vagytok, akkor egymásrataláltok.
2009. dec. 20. 17:14
 38/59 anonim ***** válasza:
75%

Én nem tudnék bárkivel lefeküdni, kell, hogy legyen érzelmi kapocs, különben nem tudok megnyílni és nem tudom élvezni az egészet.

Ja, és hülye vagy.

2009. dec. 20. 17:28
 39/59 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy bárkivel le kell feküdni. Pár hét után viszont ott van az érzelmi kapocs. Ha pár hét(akár 1) után nem tudod szeretni a másikat, meg vágyakozni iránta, akkor az egészet megette a fene.
2009. dec. 20. 17:30
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Benkő Dániel filozofiai fejtegetéseit hallhatjuk a szexről??
2009. dec. 20. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!