Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másokat nem irritál ez a sok...

Másokat nem irritál ez a sok fröcsögő erkölcscsősz csaj?

Figyelt kérdés
Tele van ilyenekkel ez a fórum, akik a szexuális erkölcsről lökik a szöveget. Annyira tudják mondani, hogy mi az ami erkölcsös és mi nem (ne add oda magad senkinek). Valószínűleg totál gázak az ágyban, de a legrosszabb, hogy úgyérzik mintha ők felsőbbrendűek lennének, mert korlátolt az agyuk. Ahelyett, hogy elolvastak volna egy könyvet a szexualitásról, csak fintorognak, hogy ki az aki r*banc és ki az aki nem. Ítélkeznek kőkeményen közbe meg teljesen szánalmasak.
2009. dec. 20. 15:49
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Én is támogatom a hosszú párkapcsolatokat. Nem gondolom, hogy az egyéjszakás jobb annál. Azt viszont nevetségesnek tartom, hogy hónapokkal várasd meg a pasit, hogy lefeküdhessen veled.
2009. dec. 20. 16:20
 22/59 A kérdező kommentje:
Egy idegennel is el lehet érni "isteni élmény" szerű szexet. Csak jól kell csinálni. Ez nem függ a bizalomtól. Egyesek ezt furcsálhatják, de így van.
2009. dec. 20. 16:22
 23/59 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolaton belül természetesnek kellene lennie a szexualitásnak ebben igazad van. De csak úgy akárkivel nem járulok hozzá a kavaráshoz és nem is értem mivel lesz több aki így tesz.
2009. dec. 20. 16:23
 24/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hajlandó 2-3hónapot várni akkor nem is szeret. Bocsi, de ezt gondolom.
2009. dec. 20. 16:26
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A szavaid alapján arra következtetek elolvastál egy könyvet. Neked nagyon tetszett, elfogadtad azt a nézőpontot és azt várod mindenki olyan legyen.

Nem vitatom, úgy élsz ahogy akarsz. De tisztázzunk valamit, attól hogy valaki állandó párkapcsolatban, szeretetben szerelemben él nem azt jelenti, hogy megszokásból él unalmas szexuális életet. Ettől még az adott pár kipróbál mindenféle dolgot ami megragadja a kíváncsiságukat.

A te olvasatodban és erkölcscsősz vagyok. És képzeld, annak ellenére, hogy két éve egy valakit szeretek és ő viszont szeret engem. A szexuális életünk kicsit sem sablonos, és nem vetem meg az új, izgalmas dolgokat amivel még jobban szerethetem őt testileg lelkileg. És ezzel mindenki így van. Vannak prűd csajok, férfiak mindig is voltak, mindig is lesznek. Szerintem ez a magánügyük, hogy mit csinálnak a hálószobában még akkor is ha 15 éve misszionárius pózban rutin szerűen szexelnek.

Az utolsó gondolatom pedig, hogy nézd meg a válaszokat hányan vannak melletted és ellened...

Ennek ellenére ettől te még olyan elveket követsz amilyet akarsz, de nincs jogod leszólni olyanokat akiket így vagy úgy de az erkölcsük, és elveik irányítanak.

2009. dec. 20. 16:27
 26/59 A kérdező kommentje:
Pfff miért nem? Én senkire se vagyok hajlandó 2-3 hónapot várni, mert ez egy b*romság.
2009. dec. 20. 16:28
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

16:22 igaz amit írtál. De ha lenne egyéjszakás kapcsolatom akkor meg utána nem lehetne kapcsolatom, mert úgy érzem, nem érdemlem meg, és ezzel eldobnám még a lehetőséget is, hogy később legyen komoly kapcsolatom.

Ha nem várnál ennyit akkor még nem voltál szerelmes.

2009. dec. 20. 16:32
 28/59 A kérdező kommentje:

Voltam. De ezt akkor is baromságnak tartom. Annyira baromságnak tartom, hogy kérdés nélkül kidobnám a csajt hiába vagyok belé szerelmes. Valószínűleg egyébként ki is ábrándulnék belőle, ha ezt mondaná.

Önmagát tagadja meg a csaj, mert tudom, hogy ő is kívánná a dolgot. Ez velem szemben és magával szemben is tiszteletlenség. Pár hét után tudnia kell, hogy megfelelő vagyok-e erre vagy nem. Aki ennél tovább húzza, ott ő maga nem megfelelő szerintem.

2009. dec. 20. 16:38
 29/59 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerinted mi lenne a jó?

Ha így tennék ahogy te elvárnád akkor valszeg ribancnak könyvelnének el és úgy is érezném magam. Így meg egy lelki beteg embernek akinek alapból nincs esélye, mert a ribancok kellenek a többségnek. Melyik a jobb?

2009. dec. 20. 16:45
 30/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene olyan aki csak patronnak néz. :SS
2009. dec. 20. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!