Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bak férfit mivel lehet meghódí...

Bak férfit mivel lehet meghódítani? Mennyi idő kell hozzá?

Figyelt kérdés

Eléggé zárkózottak, és nehezen mutatják ki az érzelmeiket. Ezt tapasztalom.

(Kíméljetek a horoszkóp egy baromság hozzászólásoktól!)

2009. nov. 18. 20:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Óvodában volt gyerekem. Nem a sajátom.

Én dumálok akármiről órák hosszat is akár, de volt úgy hogy ő beszélt 2 órán keresztül az exéről, meg a gyerekéről. Úgyhogy hallgatni is tudok.

A szexet az más kérdés. Nagyon jó vele lenni, ő teljes extázisban van, csak sajnos mindig úgy kezdjük, hogy ő fáradt, és az előjáték kimerül abban, hogy rávetem magam.

Szóval lehetne még jobb is, de így is fantasztikus!!!!

2009. nov. 18. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
nagyon sok idő és nehezen, de ha egyátalán nem tetszel neki csak rontassz a helyzeten, ha erőlteted
2009. nov. 18. 21:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Arra már én is rájöttem, hogy nehezen, de hogyan?
2009. nov. 18. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor viszont mi a kérdés?

Hogyan lehet egy zárkózott, érzelmeit kimutatni nem tudó embert meghódítani.

Akár kíváncsi vagy az "asztrológia baromság" kommentekre, akár nem, maga az asztrológiára hivatkozás redundáns. Hamarabb tudod meg egy illetőről, hogy zárkózott természetű-e vagy sem, minthogy megtudnád a születési dátumát. Akkor meg minek az egész. Minek az asztrológia, ha egyszer ott van maga az ember?

A kérdésre visszatérve, hát nem is tudom. Jó eséllyel van valamilyen téma, amit nagyon szeret. Lehet a tudomány, lehet zene, lehet középkori festészet, lehet filozófia. Ha van valami ilyen téma, akkor biztosan szívesen beszél róla, akár órákat is, ha pedig téged is érdekel a dolog, akkor már ott a közös pont.

2009. nov. 21. 01:49
 15/15 anonim válasza:
Na...ez engem is érdekel....lépjek-ne lépjek...várjam meg, míg jelentkezik, vagy szeretné, ha közben üzennék neki...
2011. febr. 20. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!