Skorpió nőt hogy lehet leginkább meghódítani?
Nagyon köszönöm a tippeket!:-)
Én kieszeltem valami, mert azt hallottam, hogy ti skorpiók szeretitek a rejtélyes, izgalmas dolgokat.
Azt találtam ki, hogy mielőtt személyesen beszélnék neki az érzéseimről, előtte küldenék neki 3x ajándékot, mindig más-más ajándékot persze, és az utolsó ajándékhoz mellékelnék egy levelet, amiben leírnám, hogy megőrülök érte, és ha tudni akarja ki a titkos hódolója, akkor xy időpontban legyen az xy éterremben, ahol felfedném a kilétemet:-) Persze az éttermet lefoglalnám, csak mi ketten lennénk.
Ha te minden héten kapnál egy-egy meglepit, majd a negyedik héten ezt a meghívást , mit lépnél? Elmennél a randira?
én is skorpió vagyok és szintén nő :)
egyet értek az elöttem szólóval :) csoki és virág jó :) a szeretet kimutatása fontos legalábbis számomra :) már egy ölelés igy nagyon jó :)
mondjuk én a tulzott romantikát nemszeretem de kis apróságok még elmennek :)
Kedves Kérdező!
Amit kitaláltál az telitalálat. Bár gondolom már megtörtént, és biztos vagyok benne hogy jól is sikerült.
Egy skorpió nő :)
Tudom, hogy már régen volt,de engem érdekelne a terved sikeressége. :D
Skorpió férfi vagyok, és bárki ellen tudom a megoldást, egyedül a skorpió nőt nem tudom hogy kell bombabiztosan megkörnyékezni, és nekem is egy hasonló jellegű tervem van/volt a kiszemelttel :)
A különbség csak annyi, hogy én nem étterembe tettem a találka helyszínét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!