Ha hiszel a horoszkópban akkor az volna a kérdésem hogy hogyan lehet meghódítani egy rák csillagjegyű férfit?
Szia!
Hát minden rák azért egy picit más is, nálunk szereti a nyugalmat, biztonság érzetet, a családját ,jókat enni. Nagyon gondoskodó odadó, szereti a rendet, nyaralást vízparti helyeken. Próbálkozál, egy ebéd meghívás szerintem első neki futásra nem hallatszik rosszul. Én vízöntő vagyok a párom rák és idén szeptemberben leszünk 20 éves házassok.
Sok sikert kívánok, én itt most neked a saját példánkból soroltam.
Remélem egy ici-picit tudtam segiteni
üdv.
Rák és Szűz?
Jó párosítás a Föld-Víz elem miatt.
Szeretnek vadászni a Rákok, de szükségük van a bátorításra és arra, hogy minden egyes mozzanatukat, amit a kiszemelt nő felé tesznek, díjjazzák, ellenkező esetben elbizonytalanodnak ( max. nem mutatják ki )
A Szűz nem túl higgadt jegy ( a Bika a legnyugodtabb jegy a fizikai dolgok befogadóképessége révén, a Szűz inkább szellemi síkon él..), és a határozottság sem koncentráltan tőr elő szerény természete végett, ám a Rákban sokkal több bizalmat kelt, mint mondjuk egy tüzes jegy és ha elkapja a fonalat, bizony partner lehet mindenben.
És az a bizonyos csábítás valójában közös "vadászat" lesz.
Itt egy nagyon hiteles oldal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!