Mi a véleményed az Ikrek csillagjegyű ismerőseidről?
Nem tudom, de nekem akik vannak, azok általában tök jópofák és vicces kedvűek.
Nektei ilyen téren mik a tapasztalataitok?:)
Köszi.
Két osztálytásam és egy ismerősöm az...Nagyravágyóak, beképzeltek, pletykásak, alattomosak, hazudozósak, igyikedősek...:S
Nem bírom őket.
Ja, nálunk is van egy csaj az osztályban, de az igazából május 23-án született. És van ahol még azt bikának írják.
Az is spont ilyen, mint ahogy leírtad.
De a többi akiket ismerek, azokat nagyon bírom.:)
Én ikrek vagyok, lány, 23 éves és a barátom mindig azt mondja, meg a szüleim, hogy ha nem lennék, ki kéne találni:D Meg hogy még egy ilyen lökött csaj nincs a világon:D
Én akaratos vagyok(sajnos, nem tudom leküzdeni), makacs, hiú, nagyon féltékeny a többi lányra, de általában, ha megismerem azt, aki unszimpi volt eddig, meg féltékeny voltam rá, könnyen megkedvelem.
Nagyon szeretek mindenkit, aki kedves és normális.
Nagyon szeretem az állatokat. Imádok beszélni, a barátom gépezik Én meg lököm a sódert:D Jah meg szeleburdi vagy, kedves, mindig mosolygok, köszönök...
Azt hiszem ennyi:)
Hát szerintem olyan nincs, hogy valaki mindig ugyan abban a hangulatban legyen.
Én "tizenéves liba" vagyok, de ez az egész hűtlenkedés dolog messzi tőlem. De lehet közrejátszik az is, hogy nagyon ritkán tetszik meg valaki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!