Milyenek a bika csillagjegyű emberek?
Nekem apukám és a barátom is bika csillagjegyű. Nagyon hasonló a személyiségük, szóval csak van benne valami:)
Például:
Egyikük sem szereti, ha valahogy piszkálják őket. Pl. a fülüket:D
Utálnak vásárolni. Mindkettő bamba vásárlásnál:D Simán beléjük botlasz:D
Nagyon nyugodtak, de ha igazán mérgesek lesznek, az durva:S Akkor jön a düh, mint az özönvíz:D
Kedvesek, viccesek stb.
24/L
Amúgy én is bika vagyok, csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem találkoztam még efféle leírással, illetve kíváncsi voltam az emberek véleményére. Na igen, rám is igazak ezek a dolgok; makacs, rendíthetetlen, alapjába véve nyugodt ember vagyok, aki szeret enni és utál vásárolni.:D Pedig én is lány vagyok.:D
Tényleg elég higgadtak vagyunk, de ha igazán idegesek vagyunk... Na, az kemény.:D
Annyit még hozzátennék, hogy én nem vagyok valami csendes, jámbor, visszahúzódó ember, tehát az utolsó kommentelő által felsorolt tulajdonságok nem nagyon illenek rám, csak azok, amiket a többi válaszoló írt.
Kösz a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!