Bika csillagjegyű fiú illik bak lányhoz?
Bika csillagjegyű fiú vagyok. A bika jegyhez a bak csillagjegy illik a legjobban. :)
(17/F)
köszi a válaszokat!
de örülök neki :)
én Bika nő vagyok Bak aszcendenssel, imádom magam! :D
szerintem ők is imádnák egymást! :D
igen! nálunk si ez van. ezt írja Abonyi Tibor horoszkóp oldala:
"Két szilárd, hasonló gondolkodású elme találkozása. Ők ketten a földet is ki tudnák fordítani a sarkából - és ez csak a kezdet. Mindenben egyetértenek, a pénzügyektől kezdve egészen addig, hogy mit rendeljenek a vendéglőben. A szerelemben és az életben ugyanazok a célok hajtanak benneteket: egy boldog otthon és az anyagi gondoktól való függet lenség. Mindketten megértitek a másik törekvéseit, még a csökönyösségre való hajlamát is, és közösen megtanulhatjátok kevésbé komolyan venni az életet.
A Bika-Bak párosban szeretet és hűség uralkodik, az idő előrehaladtával a gyengédség és a bizalom csak fokozódik, ez a kapcsolat tehát jól kezdődik, és attól kezdve egyre csak javul. És ha mindketten megtanuljátok vágyaitokat kommunikálni (a hálószobában és azon kívül is), akkor ezt a kapcsolatot semmi sem rendítheti meg."
"Ezek ketten képesek a lehetetlenre: két lábbal állnak a földön, a fejük benyúlik a felhők közé, a szívük pedig valahol a hetedik mennyországban jár. Mindkét jegynek hasonlóak az elvárásai: egyszerre kívánják a biztonságos feltételeket és az izgalmakat. Szeretitek a luxust és ebből következőleg elengedhetetlennek tartjátok a kényelmes környezet, a közös otthon mielőbbi megteremtését. Sosem fáradtok bele, hogy testi-lelki egyetértéseteket minden lehető módon kifejezzétek.
Boldogságotok végső biztosítékai a bizalom és a hűség, és az is csak átmenetileg felhősítheti el, hogy ebbe a kapcsolatba makacsságból is dupla dózis jut. Az egyetlen igazi hátulütője az lehet, ha olyan zökkenőmentesen halad, hogy már-már egyhangúvá is válik. Időről időre gondoskodjatok néhány frissítő meglepetésről, a hálószobában és azon kívül egyaránt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!