Bak férfit mivel lehet meghódítani? Mennyi idő kell hozzá?
Eléggé zárkózottak, és nehezen mutatják ki az érzelmeiket. Ezt tapasztalom.
(Kíméljetek a horoszkóp egy baromság hozzászólásoktól!)
Én is bak férfi vagyok!
A jellemzés amit írtál igaz.
Nekem is sok idő kell mire elkezdek bízni valakiben, és kimutassam felé azt, amit érzek.
De a kitartás és az őszinteség az, ami számomra meggyőző.
Onnantól kezdve mindent elhiszek.
Ha valami még érdekel, kérdezz!
Kitartás és őszinteség...
Kitartóan ostromolok egy bak férfit fél éve, azt mondta jó úton haladok, de még idő kell. Idő, de mennyi?
Őszinteség. Ez ugye látszik?
na fél év jó úton haladsz:)
nekem kb 7 hónap kellett mire összejöttem egy csajjal.Bár lelkileg soha nem voltunk egy hullámhosszon, de kívántam mindig is, csak féltem belevágni, feladni érte egy régi kapcsolatot.
Mellette ő akkor szakított egy pasijával, nekem kihalófélben volt egy párkapcsolatom, ennek ellenére végülis 7 hónap múlva megtörtént párszor a dolog.A szexen kívül sok értelme nem volt. Első voltam, 26/F
A szexel nincs baj, azzal kezdtük. Viszont szeretném ha egy kicsit komolyabbra fordulna a dolog. Nem tudom mivel lehetne megnyitni. Idő, türelem, szeretet, megértés, hallgatás.
Most azt mondtam én nem keresem többet, ha akar valami megtalál, de lehet hogy ez egy baknál rossz taktika.
Nálam nem lenne rossz taktika!
De tényleg attól függ, h mik voltak az előzmények.
Nem azok az előzmények...
Hanem hol ismerted meg, neked, vagy neki volt-e akkor csaja vagy pasija, mennyit beszéltetek, ilyesmi.
Remélem senki nem ismer rám/ránk! :))))))
Óvónő vagyok, ő az egyik volt gyerekem apja. 3 évig néztem, magázódtunk, nem beszélgettünk, aztán fél évvel ezelőtt más okból kifolyólag elkezdtünk beszélgetni, ő folyamatosan az én magánéletemről érdeklődött, aztán találkoztunk 1-2x, aztán szex lett a dologból. Aztán teltek a hónapok. Én beleszerettem, ő meg nem tudom hiteget, vagy tényleg több mint szex a dolog.
Most meg, ha nem keresem, egy hétig tuti nem beszélünk.
Sokszor hallottam már, hogy kihasznál, ez csak szex a részéről.
Az egyik volt gyereked apja? Ne haragudj, de mi lett a gyerekkel?
Én ha összejövök egy csajjal, én is 100%ban szeretek tisztában lenni a magánéletével. Ha ezt őszintén megmondod, ez jó pont.
Utána pedig: Én szeretem ha egy csaj nyílt, mellettem sokat beszél, mert én elég hallgatag vagyok, ha nem olyan partnert találok, aki sokat beszél.Ha sokat beszélsz, szóra bírod, megint jó pont.
Ha jó a szex, onnantól kezdve pedig már nagyon jó úton haladsz. (ha olyan mint én)
Még kell egy kis kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!