Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16-20 éves lányok! Hányan...

16-20 éves lányok! Hányan vagytok akik nem jártok el bulizni?

Figyelt kérdés

Ja és nem tartjátok magatokat lúzernak , se strébernek .Csak kiváncsi vagyok . Már a legjobb barátnőim is akik tök normálisak voltak eddig , most náluk is szinte minden 7végén "PARTYYYYYYYYYYYYY" :S. Olyan elkeseritö :S . Ezt kinövik majd ???

18 éves vagyok és eddig 2X voltam discoba 3 évvel ezelött.

2009. nov. 3. 22:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia.

12évesen elmentem sulidiszkóba 13évesen tinidiszkóba. De csak legjobb bnőmet kísértem, én akkor Limp Bizkitet hallgattam. Mint ma. :D Nem vagyok társas lény, én egyedül tökéletesen elvagyok, kerülöm az embereket. Zárkózott vagyok, de mégse stréber, sőt... És vannak barátaim! És ők meg így szeretnek, mert szeretnek, nem tudom miért de ha nekik ez jó... :D:D. Nekem annyi elég, ha velük lehetek. Nem vagyunk aggszűzek(csakén:$), se antialkoholisták(főleg én nem. :D:D)... :D

16/L

2009. nov. 4. 19:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia! 18 éves vagyok és életemben 1x sem voltam diszkóban, sőt kimondott házibuliban sem. Valahogy nem találom értelmét, hogy egy csomó pénzt kifizessek olyan zenéért, amit nem kifejezetten szeretek, méregdrágán vegyek magamnak enni-innivalót, és a sok berúgott/bedrogozott embert kelljen néznem-hallgatnom. A zenét pedig otthon is tudom bömböltetni. Nem tartom se strébernek, se lúzernek, én milliószor jobban szeretem, ha összeröffenünk a barátnőmmel, pletykálunk, zenét hallgatunk, stb. Számomra ez sokkal tartalmasabb időtöltés, de egyáltalán nem ítélem el azokat, akiknek szükségük van 1-2héten 1x bulizásra, ők így tudják leadni a feszkót és ennyi. Persze ezt csak akkor, ha a normalitás határain belül mozognak (nem isszák le magukat a sárga földig, nem b@szatják meg magukat minden jöttmenttel, nem drogoznak, stb.)

18/L

2009. nov. 4. 23:55
 23/25 anonim válasza:
én 16/L vagyok, és eddig 3x voltam bulizni. hát őszintán szólva gáz volt, mert először a Retropolis-ba mentünk(régi Bank) nagyon gáz volt, mi voltunka z egyedüli 16 évesek xD a második az a szalagavató after party volt, jó volt, és vicces, de nem jöttem össze senkivel se, de jól éreztem magam :) harmadszor meg szilveszterkor a Cool-ban, na ez förtelmes volt :) és nem hiszem h fogok még menni bulizni, talán nyáron a zöld pardonba.. azt kipróbálnám egyszer. amúgy én se vagyok olyan típus hogy a sárga földig iszom magam, és összejövök mindenféle jöttmenttel.. amúgy mi a helyzet a barátnőddel? kinőtte a 'partyyyyy'-mániát? :D
2010. márc. 29. 17:35
 24/25 A kérdező kommentje:
dejogy nőtték egyre rosszabb :S
2010. márc. 29. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Én szeretek bulizni,tudok is,de ritkán megyek,volt amikor gyakrabban.De ritkán teljesen jó,kiengedni a stesszt,főleg ha nehezebb időszakon vok túl.Viszon tühellem ha vki minden hétvégén buliba megy (általában hajógyári),főleg ha nők csinállják ezt :@
2011. ápr. 6. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!