Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16-20 éves lányok! Hányan...

16-20 éves lányok! Hányan vagytok akik nem jártok el bulizni?

Figyelt kérdés

Ja és nem tartjátok magatokat lúzernak , se strébernek .Csak kiváncsi vagyok . Már a legjobb barátnőim is akik tök normálisak voltak eddig , most náluk is szinte minden 7végén "PARTYYYYYYYYYYYYY" :S. Olyan elkeseritö :S . Ezt kinövik majd ???

18 éves vagyok és eddig 2X voltam discoba 3 évvel ezelött.

2009. nov. 3. 22:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
én évente egyszer elmegyek egy koncertre, a kedvenc együttesemére, és egyszer unokatesómmal elmentem egy szórakozóhelyre, olyan diszkó szerűség volt, de kicsike, egy kisvárosban. szóval én sem járok minden héten, sőt:) nem érzem magam strébernek, se lúzernek.
2009. nov. 3. 22:09
 2/25 anonim válasza:
18 év alatt be sem kellene senkit engedni a discoba :)
2009. nov. 3. 22:09
 3/25 anonim ***** válasza:

Én is mostanában voltam, de nagyon nem jött be a dolog. Többet rá nem vesznek :D

L/19

2009. nov. 3. 22:10
 4/25 anonim ***** válasza:
Én se járok,nem tudom mi a jó benne a zene hangos, sokan vannak stb. Nem szeretem.
2009. nov. 3. 22:13
 5/25 anonim ***** válasza:

Volt egy időszakom, úgy másfél éve, amikor minden hétvégén voltam több hónapon keresztül, de csak az akkori párom miatt, nem mert annyira szerettem. Nem mondom, általában jól is éreztem magam de nem mindig. Aztán szakitottunk, és én voltam kb 2x azóta, plusz egy szilveszteri házibuli, de egyáltalán nem hiényzik a diszkó. Mostanában ha el is mentem itthonról, évfolyamtársakkal beültünk egy csendesebb helyre ahol jókat lehet beszélgetni meg nevetni:D Ezeket birom nagyon:)

19,l

2009. nov. 3. 22:15
 6/25 anonim válasza:

Én sem járok, egyrészt ott a társaság csupa idiótából áll ki rendszerint. Másrészt baráti körömmel elmegyünk egy normális kocsmába iszogatni. :) Vagy épp valakinél összeülünk és úgy. :)

Nem vagyok se stréber, mert nem magoltam életemben soha a versek kívülről megtanulását leszámítva, és lúzer sem, mert én egy boldog csaj vagyok. :)

17/L

2009. nov. 3. 22:16
 7/25 anonim válasza:

én mostanában ritkán de régebben minden hétvégén voltam discoban/szórakozóhelyeken. Valahogy nem bírok itthon ülni a seggemen és belegondolni h a többiek meg mien jót buliznak.. :D

15/F

2009. nov. 3. 22:16
 8/25 A kérdező kommentje:
csak modnom h rengeteg hely van ahol 16 a korhatár :)
2009. nov. 3. 22:23
 9/25 anonim válasza:
Én soha nem jártam discokba. Koncertekre viszont igen. Tankcsapda Sziget 2009. Na ez volt a buli, nem a hülye disco műzene. 20/F
2009. nov. 3. 22:28
 10/25 anonim válasza:

én 1 kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor voltam bulizni élettem során. kb 2-szer. nem nekem való. igaz zéró ritmusérzékem van.

21 l

2009. nov. 3. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!