16-20 éves lányok! Hányan vagytok akik nem jártok el bulizni?
Ja és nem tartjátok magatokat lúzernak , se strébernek .Csak kiváncsi vagyok . Már a legjobb barátnőim is akik tök normálisak voltak eddig , most náluk is szinte minden 7végén "PARTYYYYYYYYYYYYY" :S. Olyan elkeseritö :S . Ezt kinövik majd ???
18 éves vagyok és eddig 2X voltam discoba 3 évvel ezelött.
Én is mostanában voltam, de nagyon nem jött be a dolog. Többet rá nem vesznek :D
L/19
Volt egy időszakom, úgy másfél éve, amikor minden hétvégén voltam több hónapon keresztül, de csak az akkori párom miatt, nem mert annyira szerettem. Nem mondom, általában jól is éreztem magam de nem mindig. Aztán szakitottunk, és én voltam kb 2x azóta, plusz egy szilveszteri házibuli, de egyáltalán nem hiényzik a diszkó. Mostanában ha el is mentem itthonról, évfolyamtársakkal beültünk egy csendesebb helyre ahol jókat lehet beszélgetni meg nevetni:D Ezeket birom nagyon:)
19,l
Én sem járok, egyrészt ott a társaság csupa idiótából áll ki rendszerint. Másrészt baráti körömmel elmegyünk egy normális kocsmába iszogatni. :) Vagy épp valakinél összeülünk és úgy. :)
Nem vagyok se stréber, mert nem magoltam életemben soha a versek kívülről megtanulását leszámítva, és lúzer sem, mert én egy boldog csaj vagyok. :)
17/L
én mostanában ritkán de régebben minden hétvégén voltam discoban/szórakozóhelyeken. Valahogy nem bírok itthon ülni a seggemen és belegondolni h a többiek meg mien jót buliznak.. :D
15/F
én 1 kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor voltam bulizni élettem során. kb 2-szer. nem nekem való. igaz zéró ritmusérzékem van.
21 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!