Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ha csalódtok a szerelmete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha csalódtok a szerelmetekbe. Szakít veletek mert megcsalt, de ti még mindig szeretitek, képesek vagytok megváltozni egy másik lány miatt? Annyira hogy nem jártok el bulizni meg nem csaljátok meg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Most mivan?
2010. júl. 10. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
erre varjál gombot:Dezt ha valaki felfogjaXD
2010. júl. 10. 19:40
 3/9 A kérdező kommentje:
lerövidítem....nagy szerelmi csalódás után,képesek megváltozni egy másik lány miatt annyira hogy nem csaljátok meg és nem jártok el sehova?
2010. júl. 10. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:
vagytok kimaradt bocsi
2010. júl. 10. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
ezt nem értem bocs. szóval engem megcsal a barátnőm akit szeretek és én változzak meg egy másik lány miatt? ne szivass?! ha arra vagy kíváncsi, hogy meg tudunk-e változni egy lány miatt akit szeretünk? akkor a válaszom az, hogy személy szerint igen.
2010. júl. 10. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Szóval, csalódtál egy lányban mert mondjuk megcsalt, és a csaj viszont ezek után azt mondja, hogy még én változzak meg mert én vagyok a hibás nekem voltak hibáim????

Ha erről van szó akkor a csaj elmehet a jó büdös pics@ba. Te meg nagy hülye vagy ha nyalizol neki ezek után.

2010. júl. 10. 21:18
 7/9 A kérdező kommentje:
nem értitek a kérdésem...képesek vagytok megváltozni egy új csaj miatt azért hogy ne csaljon meg titeket?
2010. júl. 10. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen azt kihagytad, hogy egy másik egy új csaj miatt...

Ha tudnám hogy én hibáztam és az én hibám miatt csalt meg vagy hagyott el a barátnőm akkor nyílván megpróbálnék azon a hibámon változtatni.

2010. júl. 10. 22:23
 9/9 anonim válasza:
Én képes vagyok egy nőért megváltozni,ha szeretem. Nem is érdekel a buli olyankor.... megcsalni még sosem csaltam meg senkit.
2013. nov. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!