Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16-20 éves lányok! Hányan...

16-20 éves lányok! Hányan vagytok akik nem jártok el bulizni?

Figyelt kérdés

Ja és nem tartjátok magatokat lúzernak , se strébernek .Csak kiváncsi vagyok . Már a legjobb barátnőim is akik tök normálisak voltak eddig , most náluk is szinte minden 7végén "PARTYYYYYYYYYYYYY" :S. Olyan elkeseritö :S . Ezt kinövik majd ???

18 éves vagyok és eddig 2X voltam discoba 3 évvel ezelött.

2009. nov. 3. 22:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

soha nem voltam diszkóban

(21 vagyok)

2009. nov. 3. 22:30
 12/25 anonim válasza:

eddig egyszer voltam diszkóba (RIO) nem is volt olyan rossz csak nem tudok táncolni, szégyenlős vagyok, meg félek a barátaim táncolni:S így nem járok ilyen helyekre

stréber egyáltalán nem vagyok, de kínosan érzem magam ha az összes osztálytársam arról beszél h milyen volt a hétvégi party:(

17/L

2009. nov. 3. 22:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
sehova nem járok, annyira antiszociális vagyok, nekem jó
2009. nov. 4. 00:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Miért kéne a bulizást kinőni, én ezt nem értem? Baj hogy az emberek eljárnak társaságba, ismerkednek, és jól érzik magukat? Nem muszáj diszkóba menni, az valóban sz*r hely, de partyzni a haverokkal jó dolog, menj inkább te is. Anyám is minden hétvégén jár pedig 48 éves...:D
2009. nov. 4. 02:44
 15/25 anonim ***** válasza:
49%
én 14/l vagyok a volt oösztársaim mindig mentek mindig hallotam h ök itt meg ott én meg kit érdekel?:D nem amugy nem szeretem egyáltalán...táncolni se tok meg sokan vannak ugy jo ha csak barátok és ott már lehet táncolni:)
2009. nov. 4. 07:26
 16/25 A kérdező kommentje:
azért kéne kinőni mert egy idő után a "party-zni+ járással együzz elkezdődik az "elribancosodás" ...én meg nem akarom h legjobb bnőmből kis ribanc legyen és azt kelljen hallgatnom hogy ilyen volt a hétvégi "partyyyy" meg jajj de várom már a szombatot mert "partyyyy"
2009. nov. 4. 14:30
 17/25 anonim válasza:
már bocsi... te most féltékeny v a barátnődre ?? attol h ő szeret társaságban lenni.. sztem jobb fejek azok akik eljárkálnak bulizni mint akik otthon ülnek.. de ez az én véleményem :) te tod..
2009. nov. 4. 16:50
 18/25 A kérdező kommentje:
már bocs de te elolvastad hogy mit irtam ?:)....attól félek h ribi lesz, nem attól hogy ismerkedik .
2009. nov. 4. 17:30
 19/25 anonim ***** válasza:
ritkán megyek. inkább koncert azt jobban szeretem.
2009. nov. 4. 18:40
 20/25 anonim válasza:
Hát a discos partizás szerintem is gáz, mert elég proli népség az ott megfordulók 90%-a. Viszont én is megyek minden hétvégén valamerre, de ilyen beülős helyekre, barátaimmal beszélgetni, vagy alteresebb klubbokba, ha "tombolhatnékom" van. Ott legalább még vannak értelmes emberek:)
2009. nov. 4. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!