Hogyan változtassak magamon?
Segítséget szeretnék kérni abban,hogy hogyan változtassak a külsőmön... mások szerint szép vagyok /fiuk,lanyok egyarant mondtak/ de nem vagyok képes elfogadni magamat.Egyszerűen nem megy..Sokan önbizalomhiányosnak hisznek.. Világosbarna,mell fölé érő hajam van,kékeszöld szemem.
170cm vagyok és 55 kg.Imadook sportolni(kiskorom óta foci az életem) szóval a súlyommal nincs igazán problémám.
Arcomon vannak pattanások,amik miatt most már elmentem bőrorvoshoz..szóval haladok ..tippeket szeretnék,hogy hogyan tudjam mégis elfogadni magam,és ha csak egy picit is,de hogy tudjak magamon változtatni:)
16/L
A pattanásokra lehet megvan az ok, hogy miért vannak.
Az önbizalomhiányos emberek (mint amilyen én is voltam) a napi rutinukból bizonyos szinten pánikolnak.
Mihelyes jobban éreznéd magad a bőrödben, el is tűnnének ezek. (nekem is most tüntek el kb 3-4 hete).
Ha ez mellett még zsírosodik is a bőröd, akkor reggel-este gyors zuhany szappannal. (aloe vera vagy antibakteriális).
Férfi létemre már nincs pattanásom. Pedig sose volt, hogy olyan hogy nincs valahol.
Elfogadásnál más lesz a problémád egyébként. Szerintem te várod, hogy valaki leszólítson, randira hívjon, éreztesse hogy milyen jó vagy. Na sokan ezért lesznek önbizalomhiányosak, mert azt gondolják, hogy majd "jön egy pasi" és ha nem, akkor biztos csunya vagyok.
Neked kell lépned, ha el akarod fogadni önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!