Szerintetek, hogy változtassak a magamon, dolgaimon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves lány vagyok, és problémám van a kapcsolatteremtéssel. Önbizalmam nulla, hallgatag, visszahúzódó vagyok. Nincsenek barátaim, senkit nem tudok annak mondani. Sokszor érzem magam nagyon magányosnak, annak ellenére, hogy van barátom. Gyakran vagyok szomorú, számtalanszor érzem,hogy az életem 1 nagy semmi. Úgy gondolom,hogy még magamat se ismerem igazán. Szeretnék pszichológussal is beszélgetni, hogy elmondja, mit rontok el, vagy mi miatt lettem ilyen és, hogy segítsen a megoldásban, hogy tudjak változtatni magamon és a dolgaimon, de nem is merek segítségért folyamodni.2013. jan. 19. 20:06
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a kérdésben az az "a" nem kell.
2013. jan. 19. 20:13
2/2 anonim válasza:
ez fejben dől el, hogy mersz-e segítséget kérni, vagy mersz-e kapcsolatokat teremteni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!