Semmi önbizalmam nincs már annyit csalódtam emberekben, így ismerkedni is alig tudok. Hogy változtassak ezen?
Sokat csalódtam a pasikban és már nem hiszem el,hogy szép kedves és okos nő lennék. Mindenki átvert,mert megadom az esélyt mindenkinek,aki szimpi és bizalmat szavazok.
Már semmi önbizalmam és ha rám ír valamelyik társkeresőn (csak ilyen helyen ismerkedek,mert nem bulizok) egy helyes pasi,mindig az villan át az agyamon,hogy áh én biztos nem kellek neki. És aztán szépen le is morzsálódnak.
Mit tegyek,hogy újra olyan "bombázó" legyek,mint régen,hogy válogathassak és végre megtalálhassam a párom?
Félek,hogy a végén egyedül maradok,mert alábecsülöm magam és így hogy kellhetnék bárkinek is?
24N
Szia :)
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel h más fél éve van barátom, bennem mindig az van, hogy biztos nem vagyok neki elég jó, nem szeret stb pedig tudom, hogy ez nem így van de akkor is.. Ezt magadban kell legyőznöd nagyon nehéz tudom de muszáj különben te fogod meginni a levét főleg ha kapcsolatod lesz, én teljesen a padlón vagyok és félek ,hogy én fogom tönkre tenni a kapcsolatomat ezzel..
Sok sikert neked kitartás!
Detto ugyanez.
Én magam fölé helyezek mindenkit. Az unokatesómat, a nővéremet, XY pasit, barátnőimet. Mindenkit. Emiatt nem is jövök ki jól senkivel, vagyis nincs kedvem velük lenni, mert a kisebbségi érzésem miatt csak rossz érzésem van a társaságukban.
Pl most konkrétan néhány napja volt egy eset. Találkoztam egy sráccal: munkakapcsolat. Mikor megláttam majdnem elájultam tőle hogy milyen helyes, meg ahogy beszélgettünk azt éreztem hogy na igen, ilyesmi az akit keresnék. De aztán meg az futott át rajtam hogy "Áhh mit akarna tőlem egy ilyen pasi? Mikor nálam milliószor jobb nők vannak, én tuti nem érdeklem".
És egyszerűen mindig így vagyok...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!