Folyton lealacsonyítom magam és nincs önbizalmam. Hogy változtassak?
Szerintem egy nőnek kb 45 kg-nak kell lennie, nagy kerek mellekkel, hosszú szőke hajjal, szépen kisminkelve, mély dekoltázsú felsőben, magassarkúban...
Hát én kicsit sem ilyen vagyok. Duci vagyok, és itt már megbukott minden :(
Mindig van pasim (mert ilyenkor kcisit érzem, hogy legalább valakinek fontos vagyok..), de sokszor gondolkozok azon, hogy előttem mennyivel jobb barátnői lehettek, mennyivel többet adhattak neki, stb.. Ez lassan felemészt :S Már nagyon elegem van belőle :S
15/L
"Folyton lealacsonyítom magam és nincs önbizalmam. Hogy változtassak?
Szerintem egy nőnek kb 45 kg-nak kell lennie, nagy kerek mellekkel, hosszú szőke hajjal, szépen kisminkelve, mély dekoltázsú felsőben, magassarkúban... "
60 kiló vagyok, közepes mellekkel, hosszú, barna hajjal, nem vagyok agyon sminkelve, nem dobom ki közönségesen a mellem, magassarkú még oké, de így már nem vagyok nő? Annyira hülye vagy, hogy remélem, nekem nem ilyen lesz a gyerekem. 15 évesen legyen már kicsit több eszed, az unokahúgom is ennyi, de te az agyi képességeiddel elbújhatsz mellette.
Most ezt hagyjuk már, nem sz volt a kérdés szerintem!
Ha fél év alatt semmit nem sikerült fogynom, szerintem normális hogy nincs kedvem folytatni se.
Így akarom elfogadni magam, ducin.
Mert nagyon tudod, hogy mennyi az agyi képességem... Szerinted tehetek erről, hogy így érzek?...
Nyugodtan bánts te is, annyira nagyon ezt nem veszem fel..
Szerinted hogy fogadjam el magam, ha mindenhol ilyen nőket látok? Csak ilyenek tudnak érvényesülni..
És ne hülyézz le, nem is ismersz.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!