Folyton lealacsonyítom magam és nincs önbizalmam. Hogy változtassak?
Szerintem egy nőnek kb 45 kg-nak kell lennie, nagy kerek mellekkel, hosszú szőke hajjal, szépen kisminkelve, mély dekoltázsú felsőben, magassarkúban...
Hát én kicsit sem ilyen vagyok. Duci vagyok, és itt már megbukott minden :(
Mindig van pasim (mert ilyenkor kcisit érzem, hogy legalább valakinek fontos vagyok..), de sokszor gondolkozok azon, hogy előttem mennyivel jobb barátnői lehettek, mennyivel többet adhattak neki, stb.. Ez lassan felemészt :S Már nagyon elegem van belőle :S
15/L
Hogy te milyen pesszimista vagy... :(
Ne fogdd igy fel a dolgokat, egy perc alatt minden megvaltozhat,hogyha pozitivan gondolkodsz.
Miert gondolod,hogy te nem vagy igy jol ahogy vagy?
Hogyha vannak barataid, baratod... szerinted ok miert szeretnek teged? Semmi sem ennyire borzaszto ahogy te leirtad. Szerintem szukseged lenne egy olyan emberre akiben megbizol, es rendelkezesedre all,hogy megbeszeljetek a dolgokat.
A kerdezbol itelve, te is tudod,hogy valahol legbelul van egy lany, aki tudja,hogy milyen is o igazabol.
Ne gorcsolj ennyit,hisz igy csak szenvedes lehet az eleted... Be positive!
Nezzd ezt a lanyt:
Szerintem egyaltalan nem 45 kilos! :)
Megis aranyos.
Es, ne uldozdd el az embereket melloled, mert hogyha mindig csak sirankozol, egy ido utan megfogjak unni ezt!
Szedd ossze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!