Folyton lealacsonyítom magam és nincs önbizalmam. Hogy változtassak?
Szerintem egy nőnek kb 45 kg-nak kell lennie, nagy kerek mellekkel, hosszú szőke hajjal, szépen kisminkelve, mély dekoltázsú felsőben, magassarkúban...
Hát én kicsit sem ilyen vagyok. Duci vagyok, és itt már megbukott minden :(
Mindig van pasim (mert ilyenkor kcisit érzem, hogy legalább valakinek fontos vagyok..), de sokszor gondolkozok azon, hogy előttem mennyivel jobb barátnői lehettek, mennyivel többet adhattak neki, stb.. Ez lassan felemészt :S Már nagyon elegem van belőle :S
15/L
És nem hiszem, hogy neked több eszed van nálam, ha még bántasz is.
Minden este sírok, amiért ennyire csúnya semmivaló vagyok.. Nem lesz belőlem semmi sem...
Ilyen sok kilóval nem egészséges magassarkút felvenni, azt mondták, hogy elég teher a súlyom a lábaimnak :( Csőnadrág?...
De köszi.. Próbálok minél jobban kinézni, sminkelek is, próbálok szépen öltözködni, de hát nem segít.. :(
hormonszinteket néztek?most serdülsz, az alakod még változhat.he mégsem, vagy ha mégis, akkor is érdemes bizony valahogy kiverned afejedből az irreális szépségideált, ami tlejesen beteges, férfiakat kiszolgáló társadalmi jelenség.
nem úgy tűnik nekem, mintha otthon megtanítottak volna za önszeretetre, de az a tapasztalatom, kevés az az ember,aki képes igazán szeretni magát, mert a szüleitől ilyen példát lát.
próbálj meg magadra koncentrálni,kitalálni, mi számodra fontos, mit szeretnél elérni. ha valamit ezekből, legyenek ezek egészen pici dolgok, meg tudsz tenni, tedd meg, mertb a sikerélmény, és az, hvlami számodra őszintén fontosat tettél, valamit, ami Te vagy, meg fogja növelni az önbizalmad. így egyre közelebb kerülhetsz magadhoz ésegyre függetlenebb leszel a külső eliemeréstől. ne hidd, h az ember olyan nagy szeretetet tud kapni másoktól!a legeslegjobb, amikor béke van benned!és ne hidd, h nem cska magadra számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!