Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Folyton lealacsonyítom magam...

Folyton lealacsonyítom magam és nincs önbizalmam. Hogy változtassak?

Figyelt kérdés

Szerintem egy nőnek kb 45 kg-nak kell lennie, nagy kerek mellekkel, hosszú szőke hajjal, szépen kisminkelve, mély dekoltázsú felsőben, magassarkúban...

Hát én kicsit sem ilyen vagyok. Duci vagyok, és itt már megbukott minden :(

Mindig van pasim (mert ilyenkor kcisit érzem, hogy legalább valakinek fontos vagyok..), de sokszor gondolkozok azon, hogy előttem mennyivel jobb barátnői lehettek, mennyivel többet adhattak neki, stb.. Ez lassan felemészt :S Már nagyon elegem van belőle :S

15/L

2010. aug. 27. 21:53
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

És nem hiszem, hogy neked több eszed van nálam, ha még bántasz is.

Minden este sírok, amiért ennyire csúnya semmivaló vagyok.. Nem lesz belőlem semmi sem...

2010. aug. 27. 22:02
 12/32 anonim ***** válasza:
Nem azért hülyézlek le, mert szemét vagyok, de kicsim, nézd már meg, miket írsz, amit te leírsz, nem az tartozik a nőiesség kategóriába. Írj privit, ott kifejtem, hogy hogy tedd magad rendbe.
2010. aug. 27. 22:03
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszi, inkább kihagyom... Lehülyézel, leoltasz, és utána fogadjam el a segítséged, azért nem vagyok madár... Lehet nem tartozik, csak az én fejembe, de akkor se kéne így lehülyézni, lebutázni, még te is lealacsonyítasz...
2010. aug. 27. 22:05
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
megkérdezem tőled,mivel 40 feletti a BMI-d, h mennyit eszel és mennyit mozogsz. és te erre visszaírsz, h nem ez volt a kérdés. nade most segtségért jöttél? támadsz, mert önértékelési gondjaid vannak, ez világos.az eszedbe se jut, h esetleg értek hozzá, azért kérdezem?szép dolog, és ez a jó út, h így szeretnéd elgogadni magad, de arrogáns válaszodból látom, mennyire támadsz védekezés gyanánt...szóval akkor kezdd ezzel:ne láss sértőt ott,a hol nincs semmi sértő!mellesleg fiatal vagy.
2010. aug. 27. 22:05
 15/32 A kérdező kommentje:
Lefogyni úgy se tudtam, most szerintem semmi sem fog változni azzal, hogy leírom.. Dietetikus állította össze az étrendem, személyi edzőhöz jártam, és semmi eredmény nem volt... Pedig mindent betartottam.
2010. aug. 27. 22:06
 16/32 anonim ***** válasza:
93%
Először is te még nem vagy nő, még csak gyerek vagy. Majd ha túl leszel a 20-on meg a 30-on akkor mondhatod hogy nő vagy :) Másodszor pedig mért kéne 45kg-nak lennie?! Atya gatya... Nagyon el vagy tévedve, látom téged is megszállt a média. Egy nő nem attól szép, hogy egy csontkollekció. Ha egy kicsit ducibb vagy nincs semmi gond! Hangsúlyozd ki a nőiességedet, ducin is lehet valaki szép... Húgom 13 éves, 55,5kg és 160cm. Nem kövér, kicsit ducibb az átlagosnál, de csinos. Szeptemberben megyünk lagziba, én válogattam össze a boltban a szettjét. Egy csinos kis Blue Nature-os felsőt vettünk neki, mellé egy kicsit szaténos fekete csőnadrágot, strasszköves övet és végül egy 2-3cm magastalpú (vagyis nincs sarka) topánt vettünk. Mikor felpróbálta... Eszméletlenül jól nézett, annak ellenére hogy nem teljesen vékony. 15 évesen szerintem a mély dekoltázsú felsők meg ilyenek még nagyon koraik... Én akkor még csak a sportos felsőket mertem felvenni... Hajaj de mikor volt már az :) Vegyél magassarkút (de tanulj meg járni benne, a tipegés nagyon kiábrándító), csinos felsőket, csőnadrágokat! Hidd el jól fogsz kinézni... Sminkelheted is magad, de ne legyél olyan mint a plázak*urvák, hogy 10kg smink van a fejükön. Csak szépen, finom, natúran :) Buliba mehetnek az erőteljesebb színek. Ha zavar a súlyod, akkor tehetsz ellene: kezdj el sportolni, futni. Táplálkozz egészségesen és esetleg még kondizni is járhatsz! Sok sikert az átváltozásodhoz :) 21/L
2010. aug. 27. 22:09
 17/32 anonim ***** válasza:
62%
Elkényeztetett liba vagy, aki nem tudja jó dolgában, hogy mivel foglalkozzon. Személyi edző? Az szép. Miért nem tornázol otthon? Miért akarsz szőke műnő lenni? Barna, természetes szépség, formás alakkal már nem lehet jó nő? Elárulom, az a típus, akit te leírsz, már kezd kimenni a divatból.
2010. aug. 27. 22:10
 18/32 A kérdező kommentje:

Ilyen sok kilóval nem egészséges magassarkút felvenni, azt mondták, hogy elég teher a súlyom a lábaimnak :( Csőnadrág?...

De köszi.. Próbálok minél jobban kinézni, sminkelek is, próbálok szépen öltözködni, de hát nem segít.. :(

2010. aug. 27. 22:11
 19/32 A kérdező kommentje:
Azért vagyok elkényeztetett, mert a szüleim is szerették volna, ha lefogyok. Gratulálok. Most azt hiszem kezdem belátni, hogy a szépség nem minden :/ Ti lehet szépek vagytok, de nagy bunkók, már bocsi :/
2010. aug. 27. 22:12
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

hormonszinteket néztek?most serdülsz, az alakod még változhat.he mégsem, vagy ha mégis, akkor is érdemes bizony valahogy kiverned afejedből az irreális szépségideált, ami tlejesen beteges, férfiakat kiszolgáló társadalmi jelenség.

nem úgy tűnik nekem, mintha otthon megtanítottak volna za önszeretetre, de az a tapasztalatom, kevés az az ember,aki képes igazán szeretni magát, mert a szüleitől ilyen példát lát.

próbálj meg magadra koncentrálni,kitalálni, mi számodra fontos, mit szeretnél elérni. ha valamit ezekből, legyenek ezek egészen pici dolgok, meg tudsz tenni, tedd meg, mertb a sikerélmény, és az, hvlami számodra őszintén fontosat tettél, valamit, ami Te vagy, meg fogja növelni az önbizalmad. így egyre közelebb kerülhetsz magadhoz ésegyre függetlenebb leszel a külső eliemeréstől. ne hidd, h az ember olyan nagy szeretetet tud kapni másoktól!a legeslegjobb, amikor béke van benned!és ne hidd, h nem cska magadra számíthatsz.

2010. aug. 27. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!