Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Folyton lealacsonyítom magam...

Folyton lealacsonyítom magam és nincs önbizalmam. Hogy változtassak?

Figyelt kérdés

Szerintem egy nőnek kb 45 kg-nak kell lennie, nagy kerek mellekkel, hosszú szőke hajjal, szépen kisminkelve, mély dekoltázsú felsőben, magassarkúban...

Hát én kicsit sem ilyen vagyok. Duci vagyok, és itt már megbukott minden :(

Mindig van pasim (mert ilyenkor kcisit érzem, hogy legalább valakinek fontos vagyok..), de sokszor gondolkozok azon, hogy előttem mennyivel jobb barátnői lehettek, mennyivel többet adhattak neki, stb.. Ez lassan felemészt :S Már nagyon elegem van belőle :S

15/L

2010. aug. 27. 21:53
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%
Szia! Én csak annyit mondhatok, hogy 96 kg voltam és 168 cm vagyok. 2 év alatt leadtam annyit, hogy most 76 kg vagyok. Abszolút jól érzem magam a bőrömben, sőt, a pasiknak is bejövök. Én úgy fogytam le, hogy nem ettem kenyeret, meg tészta féléket... azon kívül mindent ettem. Sok salátát is, ami nem esett nehezemre, mert imádom :) rengeteg zöldséget is ettem. Ha gondolod, írj privit, és elmondok mindent részletesen!! :)
2010. aug. 27. 22:16
 22/32 anonim válasza:
100%
jah és 24L vagyok :D
2010. aug. 27. 22:19
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

Figyi. Arra nem gondolt a személyi edződ, vagy a szüleid, hogy valami betegséged van? Mondjuk hormonprobléma? Cukorbetegség? Pajzsmirigy betegség? Anyagcserezavar? Ezeknek a betegségeknek mind tünete az elhízás, hízás. Esetleg el kellene menni kivzsgáltatni magadat, mert lehet, hogy "csak" valami betegséged van, kapsz gyógyszert, és a tünetek enyhülnek, fogyásnak indulsz.

Én orvost javasolnék, nem személyi edzőt. Sok sikert, szurkolok neked! Ha kiderül, hogy nincs semmi bajod, akkor ráérsz azal foglalkozni, hogy hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Amúgy vannak nagyon jó önbizalomnövelő tanfolyamok, terápiák. Iratkozz be egyre, legfeljebb nem válik be, de azért érdemes megpróbálni. :)

24/32 anonim ***** válasza:
Na jó szerintem higgadj le egy kicsit... Mély levegő. A többiek mind segíteni próbálnak, csak te utasítod el a segítségüket...
 25/32 A kérdező kommentje:

Sok mindent tudok az életmódváltásról, meg úgy mindenről, de sosem sikerül eléggé rászánnom magam.

Amúgy ügyesen lefogytál :) Grat :)

Egyetlen egy örömöm van az életbe.. Mindig van barátom. Nem értem hogy, de mindig van valakim...

2010. aug. 27. 22:20
 26/32 A kérdező kommentje:

Mikor nem sikerült lefogynom, beutaltak kórházba. Semmi bajt nem találtak, minden rendbe volt. Volt terheléses cukorvizsgálat, meg minden egyéb dolog, 5 napig voltam bent.

Semmit se találtak! :S

Cukorbetegségem szinte 100% hogy lesz, apa nagymamámnak is van, apának is...

2010. aug. 27. 22:22
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mar! Akkor mi van azokkal a barna holgyekkel, Akik

barnak, nem sminkelnek, es nem jarnak magassarkuba, mivel

nem egeszseges.

Te szeretnel olyan lenni, mint amilyet leirtal, de egy a gond, hogy a teremto nem ezt szanta Neked, es a jelenlegi

kulsoddel kell "megbaratkoznod", es a jelenlegi testedet tudod formalni, de akarat es kitartas is szukseges.

De ugy erzem, hogy meg eleg fiatal vagy, ugyhogy most amit megtehetsz, hogy elkezdesz mozogni, de az rendszeres legyen, es megprobalsz ugy etkezni, hogy inkabb zoldseg es gyumolcs, semmi edesseg, hamburger stb. termeszetes alapanyagbol keszult eteleket kellene fogyasztanod.

Legyen hited, amikor hited lesz, akkor mar onbizalmad is lesz, es tegyel azert, hogy ez megis valosuljon.

Meg eleg fiatal vagy es nem fontos, hogy legyen "pasid" inkabb tanulj, es sportolj, es fedezd fel a termeszet szepseget, hidd el, hogy raersz meg, es nem fogsz lemaradni semmirol!

2010. aug. 27. 22:22
 28/32 anonim ***** válasza:

Most olvasgattam bele az elozo h.sz-ba, es meglepett, hogy hogyan reagalsz, vagy "lebunkozol" hozzaszolokat!

Miert?

"a szuleim is szerettek, ha lefogyok"!

Ez a problematok!

Ha valamit eltervezek es szeretnem megvalositani, akkor azt erosen akarni kell, es kitartani kell.

En a Te Anyukad helyeben megcsinaltattam volna 1 orv.vizsgalatot, s amikor kiderult hogy semmi gond,

akkor fogom es "kidobalok" minden olyan eheto dolgot, nyalansagot a hazbol, amitol Te pl. hizhatsz.

Tehat semmi edesseg, ropi, udito stb. s ha tetszik, tetszik, ha nem, hat nem, akkor sirjal.

Viszont akkor mar ma nem lennenek ezek a feles kg. problemaitok.

Nagyon sokan mondjak, hogy tudatos eletmod, es etkezesi szokas megvaltoztatasa,

de csak szoban, aztan az asztalon minden marad a regiben,

amikor talalnak!

Megmaradt a hus-hussal, hamburger, kola stb.

ne duzzogj!

2010. aug. 27. 22:29
 29/32 A kérdező kommentje:

Ja, jó hogy édességeket se eszek, és csak vizet iszok.

Hamburgert életembe nem ettem. Pff

2010. aug. 27. 22:31
 30/32 anonim ***** válasza:
te bunkó vagy és nagypofájú, ne haragudj.ott volt az értelmes válaszom, azt olvasgasd. tudjuk, tudjuk, a stílusoddal csak védekezel, de visszataszító.
2010. aug. 27. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!