Nem tudok szerelmes lenni és a nőkben csak a testet és a lyukat látom?! Mit csináljak és hogyan változtassak ezen?
hát a fejedben is csak lyuk van :D az is huzattal :D
az azért nem mindegy, hogy hány évesen írod mindezt.
prostikhoz jársz, vagy keresel olyan lányt aki csak szexet akar.
őszinte leszel az elején hogy neked csak erről szól a dolog és kész.
én lányba vagyok ilyen, hogy nem tudok szerelmes lenni, nálam 2 opció van. vagy csak haverként tudok valakire nézni mert annyira nem vonz a teste, vagy vonz a teste de akkor csak szexről lehet szó.
viszont, kb. 5000 pasiból egy az aki bejön, a többinek esélye sincs.
tenni ellene? nem teszek ellene, nem tudok magamból szerelmet kikényszeríteni
ma 17:07
Nem szokásom hitegetni..távol áll tőlem a dolog.Igazából úgy is érzik szerintem hogy mi a helyzet,de ennek elleénre soha nem mondanak nemet,pedig soha nem hitegetem őket és ehhez hasonlódolgok.Lehet hogy eddig pont olyanokat fogtam ki akik ugyan így vannak ezzel...
Na, azért nem mindegy, hogy mit értünk hitegetés alatt.
Lehet, hogy te annyival elintézed az "őszinteséget", hogy nem mondod nekik: "szeretlek, hiányzol", de ezt sok nő úgy értékeli, hogy simán csak nem szereted kimondani ezeket a dolgokat. Ettől azonban még reménykednek. Úgy tiszta, ha megmondod nekik, hogy "csajszi, ez van, nem tudlak szeretni, és valószínűleg nem is foglak. Kérlek, ne feküdjünk le, ha esélyesnek tartod, hogy idővel belémszeretsz"
A lányoknál ugyanis a szex meghozhatja a szerelmet. Míg nálad az lehet a gond, hogy senkiért nem kell teperned, még azelőtt lefekszetek, mielőtt bármi érzelem kialakulhatna a lány iránt. Innentől kezdve már persze, hogy szexuális tárgyként tekintesz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!