Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?
Aki nem büszke rá, az takarodjon ebből az országból a büdös pic.ába.
Nincsen ilyen emberre szüksége az országnak. Le lehet pontozni.
15:44
Megtettem, lepontoztalak.
(ha fogadnál nekem egy iszonyú jó angoltanárt aki perfektül megtanít angolul, fizeted a repülőjegyem, intézel nekem egy állást és egy lakást, minden papírt elrendezel, akkor már itt sem vagyok)
Én maximálisan büszke vagyok rá. Ahol csak lehet odaírom, hogy magyar vagyok. Nem tudom, hogy az emberek nagy része miért ilyen idióta...nem tehetnek az őseink se erről az egészről. Ők megpróbálták, de több volt az ellenfél, ők erről nem tehetnek.
Sajnálom, hogy egyesek tönkretették az országot, mert nem léptek akkor amikor léphettek volna. Mindegyik csak ígérget, hogy így lesz jobb, úgy lesz jobb aztán felszedik a sok kölcsönt és a kis embereken hajtják be, közbe pont arra nem költik amire kellene. Meg már így is az országnak annyi adóssága van...és ezt kiknek kell kifizetni? Hát persze, hogy anyáinknak, apáinknak (felnőtteknek). Érvelni kellene és nem csak hangoskodni...
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!