Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?
Édes Istwenem mennyire hülyék vagytok!
Ha a politikától függ hogy büszkék vagytok-e rá akkor el lehet emnni, emrt ti leszarjátok hogy magyarok vagytok, csak az a lényeg hogy hogy szórják a pénz...
Attól hogy van pár rossz politikusunka magyar nyelv az egyik leggazdagabb a amgyar kultúra világhírű, és a amgyaroknak köszönhet számtalan olyan dolgot a világ amit ma minden nap használ!
Ha valaki erre nem büszke akkor vallja magát aminek akarja, de tudja meg hogy a amgyar egy csodálatos nép, és nem azon az 5 politikuson múlik hogy mi kik is vagyunk!
Magyarnak születtem, de születhettem volna németnek, vagy afgánnak is akár.
Én egy egyén vagyok, adaptálódtam egy kultúrába, élvezem az előnyét, olykor pedig szívok az állam által felügyelt szabályrendszerrel. Büszke pedig néhány kivételes állampolgárra vagyok, akik öregbítik országunk hírnevét (főleg sport, tudomány, irodalom).
09:07
Valóban nem kéne, hogy egy politikai beállítottság miatt beskatulyázzanak valakit... De nem én találtam ki azt, hogy 'antimagyar', és mikor megláttam a kérdést, rögtön ez jutott eszembe.
Imádok magyar lenni. Komolyan úgy érzem, hogy nem is születhettem volna jobb helyre. De ez azt hiszem, nem a büszkeségről szól.
A politikát meg le kell szarni, gyerekek. Van amiben a szélsőségnek van igaza, meg van egy csomó minden, amiben nincs. Én őket is megértem, meg azokat is, akik "szégyellik", hogy ide születtek. De őszintén? Vannak szerintem ennél sokkal fontosabb dolgok.
IGEN BÜSZKE ,HOGY MAGYAR VAGYOK. HOGY A VILÁG LEGSZEBB , LEGŐSIBB, LEGNEHEZEBB NYELVÉT BESZÉLEM AZAZ AZ ANYANELVEMET. BÜSZKE A NAGY TÖRTÉNELMI MAGYAR SZEMÉLYEKRE MINT ATTILLÁRA, AKINÉL HATALMNASABB ÉS NAGYOBB KATONAI VEZÉR NEM VOLT :)
BÜSZKE A MAGYAR KORONÁRA,AMINÉL SZEBB ÉS ÉRTÉKESEBB NINCS A VILÁGON...STB
BÜSZKE A MAGYAR MÚLTRA,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!