Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Büszke vagy arra, hogy magyar...

Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 22:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Édes Istwenem mennyire hülyék vagytok!

Ha a politikától függ hogy büszkék vagytok-e rá akkor el lehet emnni, emrt ti leszarjátok hogy magyarok vagytok, csak az a lényeg hogy hogy szórják a pénz...

Attól hogy van pár rossz politikusunka magyar nyelv az egyik leggazdagabb a amgyar kultúra világhírű, és a amgyaroknak köszönhet számtalan olyan dolgot a világ amit ma minden nap használ!

Ha valaki erre nem büszke akkor vallja magát aminek akarja, de tudja meg hogy a amgyar egy csodálatos nép, és nem azon az 5 politikuson múlik hogy mi kik is vagyunk!

2009. okt. 30. 09:07
 22/39 anonim ***** válasza:
Nos, ezen még nem is gondolkoztam... Itt Szlovákiában azért nehezebb magyarnak lenni, de inkább vagyok magyar mint lennék szlovák.. Nem mondom, hogy buszke vagyok rá, de nem is szégyellem..
2009. okt. 30. 09:24
 23/39 anonim ***** válasza:

Magyarnak születtem, de születhettem volna németnek, vagy afgánnak is akár.

Én egy egyén vagyok, adaptálódtam egy kultúrába, élvezem az előnyét, olykor pedig szívok az állam által felügyelt szabályrendszerrel. Büszke pedig néhány kivételes állampolgárra vagyok, akik öregbítik országunk hírnevét (főleg sport, tudomány, irodalom).

2009. okt. 30. 14:00
 24/39 anonim ***** válasza:

09:07

Valóban nem kéne, hogy egy politikai beállítottság miatt beskatulyázzanak valakit... De nem én találtam ki azt, hogy 'antimagyar', és mikor megláttam a kérdést, rögtön ez jutott eszembe.

2009. okt. 30. 14:05
 25/39 anonim válasza:

Imádok magyar lenni. Komolyan úgy érzem, hogy nem is születhettem volna jobb helyre. De ez azt hiszem, nem a büszkeségről szól.

A politikát meg le kell szarni, gyerekek. Van amiben a szélsőségnek van igaza, meg van egy csomó minden, amiben nincs. Én őket is megértem, meg azokat is, akik "szégyellik", hogy ide születtek. De őszintén? Vannak szerintem ennél sokkal fontosabb dolgok.

2009. okt. 30. 16:21
 26/39 Sexylady ***** válasza:
Basszus én nem tudnék gulyás nékül élni. Ez pedig tipikus magyar kaja. A nyelvet egyszerűen imádom. szeretek magyarnak lenni. Annyi bajom van az egésszel, hogy túl sok az alföld, kevés a hegyvidék (b@ssza meg trianon ) Ja meg a politika egy rakás szar, de inkább ne menjünk bele...
2009. okt. 31. 23:10
 27/39 anonim ***** válasza:
Nincs bajom azzal, hogy magyar vagyok. Az más hogy a kormány elcsesz mindent, de nehogy már ezért utáljam a származásom
2009. okt. 31. 23:24
 28/39 anonim ***** válasza:
Magyar nők sokkal szebbek mint akárhol máshol, és ez nem túlzás, tényleg igaz
2009. okt. 31. 23:25
 29/39 anonim ***** válasza:
45%

IGEN BÜSZKE ,HOGY MAGYAR VAGYOK. HOGY A VILÁG LEGSZEBB , LEGŐSIBB, LEGNEHEZEBB NYELVÉT BESZÉLEM AZAZ AZ ANYANELVEMET. BÜSZKE A NAGY TÖRTÉNELMI MAGYAR SZEMÉLYEKRE MINT ATTILLÁRA, AKINÉL HATALMNASABB ÉS NAGYOBB KATONAI VEZÉR NEM VOLT :)

BÜSZKE A MAGYAR KORONÁRA,AMINÉL SZEBB ÉS ÉRTÉKESEBB NINCS A VILÁGON...STB

BÜSZKE A MAGYAR MÚLTRA,

2009. nov. 1. 09:19
 30/39 anonim ***** válasza:
Egyre kevésbé vagyok rá büszke...
2009. nov. 1. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!