Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 22:47
11/39 anonim válasza:
Nem,ezét költözök a jövő hónapban el jóóó messzire:)
Összeteszem a két kezem,h összejött..Csak anyáék miatt fogok hazajönni:)
12/39 anonim válasza:
Ezért tart itt ez az ország, mert mindenki el akar menni és nincs önbecsülésünk. Látom a válaszolók jóreszé nem büszke magyarságára. Pedig a határon túliak azok. Mi miért nem? Én mindig is büszke leszek, még ha nincs is nagyon mire.
13/39 anonim válasza:
Nem arra kell büszkének lenni, amiért semmit se tettünk! Ebbe beleszülettünk, a saját eredményeinkre kell büszkének lenni, ami nem velünk született dolog.
14/39 anonim válasza:
Hála a jó égnek, hogy elmész 23:06... Az Isten nem ver bottal tudod... ha nem akkor majd igen...
15/39 anonim válasza:
Én büszke vagyok rá, hogy magyar lehetek, nem cserélnék semmilyen más nemzettel. Viszont ami ebben az országban megy az kib*szottul undorító. Hiába okoskodnak a nagyok, hogy majd ha összefog a nép stb. Merthogy nem látom, hogy összefogna. Amint tehetem, lelépek innen, majd ha itt is lehet élni, visszajövök.
16/39 anonim válasza:
Én inkább úgy tettem volna fel ezt a kérdést, hogy büszke vagy e rá, hogy budapesti vagy? Mert ugye budapest majdhogynem külön ország a vidék le van tojva....
17/39 A kérdező kommentje:
Bocsi, én is vidéki vagyok, szóval nem értem, hogy miért kellett volna csak Budapestre vonatkozóan írni a kérdést.
2009. okt. 30. 00:43
18/39 anonim válasza:
Pont ezért írom, hogy hatalmas szakadék van a kettő közt, én is vidéki vagyok, és a vidék le van tojva.
19/39 anonim válasza:
ha most arrébb rakjuk az utóbbi 50 évet meg a politikát akkor igen. büszke vagyok rá. a világon egy csomó dolgot mi találtunk föl. és ha ez nem minden akkor tekintsük meg a történelmünket. miért kéne szégyelni? a politikusoknak kéne szégelni magukat hogy szétqúták az országot. de nekünk nincs miért szégyenkeznünk
20/39 anonim válasza:
Nem is hogy büszke vagyok rá, de imádok itt élni, és sose mennék külföldre. Sokszor mondanak antimagyarnak, mert nem támogatom a szélsőségeket, de lám-lám, nem minden baloldali fikázza az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!