Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dancsó Péter (Videómánia)...

Dancsó Péter (Videómánia) vagy Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség)?

Figyelt kérdés

Ahogy látszik nincsenek annyira jóban: [link]

Ti melyiküknek adtok igazat, melyik "műsort" szeretitek jobban?

2013. aug. 21. 14:36
 71/104 Disbre válasza:
4%
Videómánia a legjobb!!!!!!!! :D
2014. aug. 25. 19:27
 72/104 anonim ***** válasza:
95%
Szirmai Úr!
2014. aug. 25. 21:33
 73/104 anonim ***** válasza:
96%
"tény, hogy technikailag, nyelvezetileg, kreativitásában és befektetett munka tekintetében Dancsó Péter viszi a pálmát" Ekkor baromságot... Pont ezen területeken jeleskedik leginkább Gergő...
2014. aug. 25. 21:35
 74/104 anonim ***** válasza:
100%
Szirmai Gergely, Dancsó Péter néha idegesítő szerintem, egy pár videója poénos, - mint pl. a Kis Vuk- de erőltetett . Szirmai őszintébb,-pl. amit a Star Wars előzmény trilógiáról mondott azzal többé kevésbé egyetértek, bár amit Qui Gon-ról meg Dooku-ról mondott az pl. nem igaz. S ő azért komolyabban kritizál, míg Dancsó csak löki a baromságait.
2014. szept. 2. 07:49
 75/104 anonim válasza:
79%
Én most csalódtam Dancsóban. A szemben még egy porszemnyi sem lett. Nekem amúgy is Szirmai szimpatikusabb. Ő legalább valami értelmeset is tud mondani. Nem úgy mint Dancsó. Egyébként szerintem hülyeség ez az összehasonlítás, mert mindkét ember más stílusban van. Dancsó szórakoztató, Szirmai őszinte, és nem olyan nagy az arca mint Dancsónak.:) luv:))
2014. szept. 23. 21:25
 76/104 MöjMöj válasza:
26%

A Szirmai féle világot kb egy hónapig követtem, vizsgaidőszakban. Azóta nem érdekel a téma. Vicces stb. De valamiért még sem tudom már többé követni nekem nagyon nem jön be. Utálom, hogy a kritikusok másokra hatni próbálnak. Ha Szirmai Úr azt mondja ez a film istenkirály akkor a követői 79% ezen a véleményen lesz. Voltak videói amit elvből meg se néztem. Leginkább olyanokra kattintottam, amiket én magam nem néztem meg, vagy láttam, és nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet.

A Dancsó féle videókat most már lassan bepótolom elég friss a téma nekem, de látom a srácon, hogy tényleg ért a filmhez. A vágásai eszméletlenek, itt-ott 100x visszanézősek, és az filmhez mint magához ért. Mellesleg nem terelget egy adott nézőpontba hanem megjegyzi, szerencsére viccesen, hogy Pocakhontasz miért bőg - mert elhajlik az Iphone 6 stb.

Ez a srác nagyon vicces és meg tudja nyalni a könyökét!

Egyéként nem tudom miért hátráltam meg Szirmaitól, nekem kissé sablonos lett, és igazából nem mutatott újat.

Intro - Lelkizés - Film - Kritika jó / rossz - Mit egyél hozzá /kis vicc/ - vége

( volt hogy a Szirmait random videóit néztem mert vicces, a kritikája annyira már nem érdekes )

Na ennyi a véleményem - De megköszönöm mert a vizsgaidőszakomban Szirmait toltam és jó volt (igaz nem tanultam)

:)

2014. okt. 11. 17:48
 77/104 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó te hatalmas birka vagy...
2014. okt. 12. 17:31
 78/104 anonim ***** válasza:
32%
Miért lenne birka? Valami normális ellenérvet is tudnál írni? Vagy csak lebirkázod azt, aki más véleményen van mint te, és megsérti a kis kedvencedet?
2014. okt. 15. 20:30
 79/104 anonim ***** válasza:
91%
77-es, szánalmas vagy
2014. okt. 17. 10:43
 80/104 anonim ***** válasza:
50%
Normál embernek, ehhez nem kell indoklás... Elég elolvasni. Ha te nem látod, akkor vagy nagyon tájékozatlan vagy és nem kéne olyan témához írogatnod amiről semmit sem tudsz, vagy te is egy ugyan olyan birka vagy.
2014. okt. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!