Dancsó Péter (Videómánia) vagy Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség)?
Ahogy látszik nincsenek annyira jóban: [link]
Ti melyiküknek adtok igazat, melyik "műsort" szeretitek jobban?
A Szirmai féle világot kb egy hónapig követtem, vizsgaidőszakban. Azóta nem érdekel a téma. Vicces stb. De valamiért még sem tudom már többé követni nekem nagyon nem jön be. Utálom, hogy a kritikusok másokra hatni próbálnak. Ha Szirmai Úr azt mondja ez a film istenkirály akkor a követői 79% ezen a véleményen lesz. Voltak videói amit elvből meg se néztem. Leginkább olyanokra kattintottam, amiket én magam nem néztem meg, vagy láttam, és nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet.
A Dancsó féle videókat most már lassan bepótolom elég friss a téma nekem, de látom a srácon, hogy tényleg ért a filmhez. A vágásai eszméletlenek, itt-ott 100x visszanézősek, és az filmhez mint magához ért. Mellesleg nem terelget egy adott nézőpontba hanem megjegyzi, szerencsére viccesen, hogy Pocakhontasz miért bőg - mert elhajlik az Iphone 6 stb.
Ez a srác nagyon vicces és meg tudja nyalni a könyökét!
Egyéként nem tudom miért hátráltam meg Szirmaitól, nekem kissé sablonos lett, és igazából nem mutatott újat.
Intro - Lelkizés - Film - Kritika jó / rossz - Mit egyél hozzá /kis vicc/ - vége
( volt hogy a Szirmait random videóit néztem mert vicces, a kritikája annyira már nem érdekes )
Na ennyi a véleményem - De megköszönöm mert a vizsgaidőszakomban Szirmait toltam és jó volt (igaz nem tanultam)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!