Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dancsó Péter (Videómánia)...

Dancsó Péter (Videómánia) vagy Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség)?

Figyelt kérdés

Ahogy látszik nincsenek annyira jóban: [link]

Ti melyiküknek adtok igazat, melyik "műsort" szeretitek jobban?

2013. aug. 21. 14:36
 61/104 anonim válasza:
92%

Nem tudom megmagyarázni a miértjét, de inkább Dancsó. Nem láttam még egyiknek sem az összes videóját, de eddig mindkettejüknél találkoztam jóval is és rosszal. Gergő kevésbé szimpi nekem.

Egyébként hiába minden, de két embert r*hadt nehéz egy harmadiknak objektíven megítélni.

2014. máj. 15. 17:28
 62/104 Paramorefan válasza:
94%
Nem ismerem Dancsót, de Szirmait imádom! :3
2014. máj. 28. 19:03
 63/104 nvilko válasza:
91%

Nyugodjon meg mindenki, és olvasson el egy Szirmai interjút! :) Mondjuk ezt:

[link]

2014. júl. 15. 13:54
 64/104 anonim válasza:
96%
Szirmai. Pont és kész. Imádoooom
2014. júl. 23. 13:49
 65/104 anonim ***** válasza:
0%

Hábvltrgtfzzhpf?????

Dancsó. Ofc.

2014. júl. 26. 23:14
 66/104 Alrik válasza:
88%

Tudom, kései a válaszom, elnézést kérek érte.

Én Szirmai mellett szavazok, ugyanis nagyon megfogott: videóiban nemcsak a filmről beszél, hanem mindig kifejti a véleményét egy adott témában, és ami a legfontosabb: nem egyszer hangoztatta, hogy nem baj, ha más a véleményünk, az a lényeg,, ha van véleményünk. Gergő arra ösztönöz, hogy merjünk állást foglalni egy témában. És amit a filmekről mond... Nemcsak azt mondja el, mennyire fogta meg a film, mennyire élvezhető, hanem fel is boncolja a filmet, kitér a szereplőkre, látványra, történetre, mindezt humorosan. Ellenben Dancsó... Nem láttam sok videóját, mert nem nagyon tetszett. Szerintem nem is lehet Szirmai videóit Dancsó videóival összehasonlítani, mert szerintem teljesen más stílust képviselnek. Szerettem volna látni Dancsó véleményét is egy filmről (Hunger Games), de csak a film paródiáját láttam, amiből nekem az jött le, hogy a filmgyártás toalettpapírja az a film. És ugyanígy tesz az összes "szakszerű" videójában, és nekem ez nem tetszik. Elismerem, hogy van humora, de mindent párhuzamba hoz valami magyarral (holott ennek alig van értelme).

2014. júl. 29. 10:09
 67/104 Alrik válasza:
75%
Ja, és még valami: a kommentekből is látszik, amit az előbb is leírtam: Gergő arra buzdít, hogy fejtsük ki álláspontunkat. Azok a kommentelők, akik Szirmai videóit (is) nézik, mellette vannak, sokkal bővebben fejtik ki véleményüket, mint azok, akik (csak) Dancsó videóit nézik, mellette vannak.
2014. júl. 29. 10:16
 68/104 anonim válasza:
100%
Tudom, hogy más véleményt írtam le, de azért mert odáig csak Dancsó videókat néztem, Hollywoodból csak a kivágottt jelenetes részt lttam. Azóta rengeteg Szirmai-videót megnéztem, és fényévekkel színvonalasabb:)
2014. júl. 31. 08:10
 69/104 anonim válasza:
100%
mindkét videós éveken át szórakoztatja azt, akit érdekel. Mi kell ennél több? nem mindegy, hogy milyen a viszonyuk? Nem lehet kijelenteni, hogy kinek jobb a humora, vagy ki tud nagyobb érveléseket adni a világ dolgairól. Én mindkettőnél idősebb vagyok, az érveik jó részével tisztában is volnék, mégis szeretem meghallgatni őket, hátha tanulok belőle. Dancsó stílusából adódóan provokatívabb, de nekem ezzel sincs bajom, joguk van véleményt alkotni. Nyilván valakinek ez szimpatikusabb, valakinek meg az, hogy Gergő meg kerüli a konfliktust mindenhol, és rettenetesen békepárti. Viszont ne legyen kétségünk, aki nem tetszik neki, arról a véleménye ugyanúgy megvan. Péternek talán nem kellett volna belemennie egy üzengetésbe (bár ez a 3 koment kb. a nullával egyenlő, ezt még csak konfliktusnak sem nevezném), de ha ő így gondolja, akkor igaza van. Herbyt is kiosztotta, amire kapott is választ, de mi lett belőle? ma nincsen egymással problémájuk. A haveri társaságomban is van mindkét figura jellemeire hajazó egyén, és ugyanúgy bírom őket. Nincs min vitázni, mindenki szeresse, amelyiket akarja.
2014. aug. 4. 16:57
 70/104 anonim válasza:
100%
Én Szirmai Gergő videóit jobban szeretem, mint Dancsóét ugyanis míg Dancsó csak lehúzza és parodizálja a filmeket(megjegyzem nem mindig viccesen) addig Szirmai a videói elején mindig mondd valamit amin el lehet gondolkodni, és ő nem csak lehúzza a filmeket, hanem elemzi is és közben vicces is tud maradni. Persze nem akarom annyira feljebb emelni Dancsó Péternél, mert neki is vannak vicces videói, de azért nem olyan szinten, mint Szirmainak. Szirmai Gergő-ben egyedül a gyors beszédtempója zavar egy kicsit de az igazán mellékes.
2014. aug. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!