Dancsó Péter (Videómánia) vagy Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség)?
Ahogy látszik nincsenek annyira jóban: [link]
Ti melyiküknek adtok igazat, melyik "műsort" szeretitek jobban?
Nem tudom megmagyarázni a miértjét, de inkább Dancsó. Nem láttam még egyiknek sem az összes videóját, de eddig mindkettejüknél találkoztam jóval is és rosszal. Gergő kevésbé szimpi nekem.
Egyébként hiába minden, de két embert r*hadt nehéz egy harmadiknak objektíven megítélni.
Hábvltrgtfzzhpf?????
Dancsó. Ofc.
Tudom, kései a válaszom, elnézést kérek érte.
Én Szirmai mellett szavazok, ugyanis nagyon megfogott: videóiban nemcsak a filmről beszél, hanem mindig kifejti a véleményét egy adott témában, és ami a legfontosabb: nem egyszer hangoztatta, hogy nem baj, ha más a véleményünk, az a lényeg,, ha van véleményünk. Gergő arra ösztönöz, hogy merjünk állást foglalni egy témában. És amit a filmekről mond... Nemcsak azt mondja el, mennyire fogta meg a film, mennyire élvezhető, hanem fel is boncolja a filmet, kitér a szereplőkre, látványra, történetre, mindezt humorosan. Ellenben Dancsó... Nem láttam sok videóját, mert nem nagyon tetszett. Szerintem nem is lehet Szirmai videóit Dancsó videóival összehasonlítani, mert szerintem teljesen más stílust képviselnek. Szerettem volna látni Dancsó véleményét is egy filmről (Hunger Games), de csak a film paródiáját láttam, amiből nekem az jött le, hogy a filmgyártás toalettpapírja az a film. És ugyanígy tesz az összes "szakszerű" videójában, és nekem ez nem tetszik. Elismerem, hogy van humora, de mindent párhuzamba hoz valami magyarral (holott ennek alig van értelme).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!