Dancsó Péter (Videómánia) vagy Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség)?
Ahogy látszik nincsenek annyira jóban: [link]
Ti melyiküknek adtok igazat, melyik "műsort" szeretitek jobban?
Dancsó, Rosspc írányzatot szeretem inkább.
Szirmai azért nem, mert véleményeit mindig úgy adja elő, mintha ő lenne az atyaúristen, vagyis hatalmas meglátásai lennének közbe meg tök átlagos a mondandója max az előadásmódja nem
Péter sokkal mélyebb értékeket képvisel, mint Szirmai szakemberként is jobban megállja a helyét.
Szirmain ráadásul egyre jobban látszik hogy ezt pénzért csinálja, Dancsó úr nemtudom pénzt kap-e ezért, de ez egyszer se látszódott.
Ráadásul Gergő Linda trailerét Peti előtt bemutatta, amikor ez a videómánia témakörébe tartozott volna
nálam mindkettőjüknél ugyanaz volt a forgatókönyv... elkezdtem nézni a videóikat és nagyon tetszettek, kb két hét alatt lenyomtam a nagy részüket, utána meguntam őket. hozzám Dancsó humora sokkal közelebb áll, mint Gergőé, de ahogy mostanában látom, ő is kezd befásulni és már alig nevetek egy-két videóján, pedig a Videómánia korábbi részei zseniálisak. ez a szakszerűen dolog is jól kezdődött, de a kevesebb néha több.
nálam FreddyD az örök megunhatatlan, bár tőle viszonylag kevés videót láttam eddig, de azokon minden egyes alkalommal k.... jót röhögök. :D az ilyen pjúdájpáj meg hasonló sz..okat ne is említsük egy napon egyikőjükkel se.
pjúdájpitével csak az a bajom, hogy 1 videót láttam tőle eddig és abban semmit nem csinált, csak káromkodott meg üvöltözött. ahogy a kommenteket láttam, a többi is ilyen. ha ezzel a semmivel ilyen népszerű lehet valaki, az szomorú.
amúgy rájöttem, hogy Dancsóval is az a bajom, hogy bár nyöszörög arról hogy ő az értelmiséget szeretné szórakoztatni, a mostani videóival pont azt a 12 éves korosztályt vonzza be, akiket annyira lenéz. ez így gáz. remélem nem fog arra a szintre eljutni, hogy böfögős-f.ngós poénokkal áll elő. bár én már mindent el tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!