Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dancsó Péter (Videómánia)...

Dancsó Péter (Videómánia) vagy Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség)?

Figyelt kérdés

Ahogy látszik nincsenek annyira jóban: [link]

Ti melyiküknek adtok igazat, melyik "műsort" szeretitek jobban?

2013. aug. 21. 14:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
90%
És Dancsó szidja Szirmait és a rajongójait, ahol csak tudja, ami nagyon éretlen viselkedés. Gergő provokálta valamikor? Vagy csak a Gergő rajongói váltották ki belőle azzal, hogy kommentelgették, hogy "de gáz vagy, Szirmai Gergő sokkal jobb, bibibii"?
2013. dec. 19. 01:21
 42/104 anonim ***** válasza:
100%
Gergő soha nem provokálta Petit. Sőt, a reszkessetek betörők torrentéka alatt még azt is kommentálta, hogy szereti Peti munkáit! Szerintem ez rendes tőle, főleg, hogy szerintem tudja, hogy Peti nem bírja Őt.....
2013. dec. 19. 15:34
 43/104 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi a baja Dancsónak?
2013. dec. 23. 00:52
 44/104 anonim ***** válasza:
11%
Egyébként elmondanám Péter márciusban feltöltötte a 10 kedvenc filmét. Gergő pedig 1 hónap múlva megcsinálta a 10 legmeghatározóbb filmet amit valaha látott.
2013. dec. 27. 18:39
 45/104 anonim válasza:
17%

Dancsó, Rosspc írányzatot szeretem inkább.

Szirmai azért nem, mert véleményeit mindig úgy adja elő, mintha ő lenne az atyaúristen, vagyis hatalmas meglátásai lennének közbe meg tök átlagos a mondandója max az előadásmódja nem

Péter sokkal mélyebb értékeket képvisel, mint Szirmai szakemberként is jobban megállja a helyét.

Szirmain ráadásul egyre jobban látszik hogy ezt pénzért csinálja, Dancsó úr nemtudom pénzt kap-e ezért, de ez egyszer se látszódott.

Ráadásul Gergő Linda trailerét Peti előtt bemutatta, amikor ez a videómánia témakörébe tartozott volna

2014. jan. 7. 20:08
 46/104 anonim válasza:
82%
Szerintem Gergő karizmatikusabb és sokkal felszabadultabb mint Dancsó. Bár úgy gondolom ,hogy egész más lelkületű embereket céloznak meg. Az én világomhoz sokkal közelebb áll Gergő stílusa. Amúgy szerintem Peti irigy egy kicsit Gergőre mert neki 2x több feliratkozója van.
2014. jan. 13. 16:25
 47/104 anonim válasza:
82%
Istencsászár, ez nem kérdés!
2014. febr. 12. 22:58
 48/104 anonim ***** válasza:
27%

nálam mindkettőjüknél ugyanaz volt a forgatókönyv... elkezdtem nézni a videóikat és nagyon tetszettek, kb két hét alatt lenyomtam a nagy részüket, utána meguntam őket. hozzám Dancsó humora sokkal közelebb áll, mint Gergőé, de ahogy mostanában látom, ő is kezd befásulni és már alig nevetek egy-két videóján, pedig a Videómánia korábbi részei zseniálisak. ez a szakszerűen dolog is jól kezdődött, de a kevesebb néha több.

nálam FreddyD az örök megunhatatlan, bár tőle viszonylag kevés videót láttam eddig, de azokon minden egyes alkalommal k.... jót röhögök. :D az ilyen pjúdájpáj meg hasonló sz..okat ne is említsük egy napon egyikőjükkel se.

2014. márc. 1. 20:34
 49/104 anonim ***** válasza:
94%
Mi bajod Pewdiepi-al ? Én Őt is kedvelem és Toby Turnert is..... Amúgy a kérdésre válaszólva Szirmai Gegely nekem szinpatikusabb mint Dancsó....
2014. márc. 2. 18:17
 50/104 anonim ***** válasza:
91%

pjúdájpitével csak az a bajom, hogy 1 videót láttam tőle eddig és abban semmit nem csinált, csak káromkodott meg üvöltözött. ahogy a kommenteket láttam, a többi is ilyen. ha ezzel a semmivel ilyen népszerű lehet valaki, az szomorú.

amúgy rájöttem, hogy Dancsóval is az a bajom, hogy bár nyöszörög arról hogy ő az értelmiséget szeretné szórakoztatni, a mostani videóival pont azt a 12 éves korosztályt vonzza be, akiket annyira lenéz. ez így gáz. remélem nem fog arra a szintre eljutni, hogy böfögős-f.ngós poénokkal áll elő. bár én már mindent el tudok képzelni.

2014. ápr. 4. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!