Miért ilyen nyuszik manapság a 'férfiak'?
Figyelt kérdés
Egy csomó lány ismerősöm panaszkodik, hogy még mindig nincsen párja.. Habár az nekem is feltűnt, hogy még rám sem mosolygott 1 fiú sem, pedig egyáltalán nem nézek ki rosszul, nem vagyok egoista, rendesen öltözködök (nem úgy, mint minden második kiscsaj, iphone-nal, 20 centis magassarkúval stb.), és többen is mondták már, hogy nagyon szimpatikus vagyok elsőre. Így gondolom evidens, hogy nem velem van a gond. Viszont az már aggaszt, hogy barátnőm konkrétan depressziós lesz attól, hogy még nincs szerelme.. Hiába győzködöm, hogy mindennek megvan a maga ideje, majd biztos lesz legalább egyszer szerelmes, ilyen ügyekben semmibe veszi a véleményem.2013. jún. 28. 00:18
1/3 anonim válasza:
örülök hogy a férfiakat idézőjelbe tetted, mert a férfiassághoz az is hozzátartozik hogy az adott illető tudjon bánni a nőkkel:) egyébként részben szerintem azért mert ez a generáció ott elcseszett ahol csak lehet ( legalább is 20 év alatt sokan). elkényeztetettek, rossz vagy épp semmilyen nevelést kapnak, tévéből és netről lesik el a példát és ideált, na meg hozzászoknak ahhoz is hogy egy partyban sok lányra elég rámosolyogni és már térdel...
19/F
2/3 anonim válasza:
Meg hozzátenném hol lehet ismerkedni? discoban? :-)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!