Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nő már tényleg öreg? A férfiak manapság a 16-19 éves korosztályt hajkurásszák
Ez baromság. Nem öreg, de aki meg a 16-19es korosztályt hajkurássza az nagyon gyerek lehet, mert ő is egy gyerekkel szeretne járni.
Én meg pont h az idősebbeket szeretem (21-27). Ja és már volt 24éves nőm és jobb volt vele mint egy korombelivel. (De annak a kapcsolatnak csak azért lett vége, mert ő már gyereket szeretett volna, én viszont nem.)
18/F
Én nem a 16-19 éveseket hajkurászom, hanem a 26-29 éveseket.
29F
ha lehetne válogatni, akkor én is abból a korosztályból hajkurásznék valakit
(ja várj, lehet válogatni :-o)
Az ilyen fiatal lányok felnéznek az idősebb pasikra. Szinte bármit lehet velük csinálni. Úgy bánsz velük ahogy akarsz. Ők meg villoghatnak hogy egy férfi van velük aki idősebb a korosztályuknál és még kocsija is van. Szerintem kb ez egy kölcsönös kihasználás. Tisztelet persze a kivételnek.
23F
Ki a fene mondta ezt a hülyeséget?? Csak az idióta agyilag visszamaradott 20-25-ön felüliek jönnek össze 16-17 évesekkel. Egy normális 25 feletti pasi nem jön össze tinikkel. Az egy te korodbéli lányt keres.
Nem tudom de felénk vagy legalább is a környékünkön és ismerőseim közt nincs ilyen, egy 25 éves pedig sehol sem idős az fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!