Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nő már tényleg öreg? A férfiak manapság a 16-19 éves korosztályt hajkurásszák
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 17:05
11/25 anonim válasza:
Azert mert a hozzad hasonlo koru csajoknak, tobbnyire auto meg haz kell ami egy 25 ferfinak nem mindig van meg.
12/25 anonim válasza:
Nekem van házam!De autóm nincs :(
14/25 anonim válasza:
Ez a kérdés bennem is felmerül. Bár még 23 vagyok, de öregnek érzem magam. A mostani fiatalokkal nem tudom,nem is akarom felvenni a versenyt, olyan életmodjuk s stílusuk van. Anno minden hétvégém bulibol áll, 16-19 éves koromba. De akkor sem így mint ahogy a mostaniák csinálják. Ezért nem is járok discoba ,mert gondolom biztos kinevetnek hogy mit akarok ennyi idös fejjel ott.
15/25 frenki1 válasza:
18-32közti nőket szeretem!:D 19/F
16/25 frenki1 válasza:
Jah nem számít huzunk zsákot a fejére xd
17/25 anonim válasza:
17 vagyok de én is az idősebbeket szeretem 13 évesen márt volt élményem egy 19 éves csajjal :P
19/25 anonim válasza:
Pont ma merült fel bennem, hogy mekkora ízlésbeli különbség van a mostani 16-19 évesek és köztem (25/N). És a velem egyidős pasik jobbára már ennek az új, metroszexuális férfiideálnak próbálnak megfelelni - tisztelet a kivételnek.
Szóval ha egy pasi ilyen lányok után fut, akkor nem bánom, úgysem férne bele az én "férfi" kategóriámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!