Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még manapság gentleman típusú férfiak?
Akik igazi jóvágású úriemberek. Intelligensek, műveltek, jó a humoruk, szépen beszélnek, kedvesek, határozottak, céltudatosak, adnak magukra, udavariasak, de nem tutyimutyik, nem bunkók, nem érzéketlen tahók.
Sajnos csak az idősebb korosztályban látok ilyeneket. :( A huszonévesek nem igazán tudják, hogyan kell bánni a nőkkel, vagy önbizalomhiányos puhapö.csök vagy bunkó parasztok, de nekem egyik sem kell.
Jó tudom, igazi nők is alig vannak, nem kell a fejemhez vágni...
Akkor most nőként pont abban a helyzetben vagy, amelyben az ilyen típusú pasik. Te nem akarsz bukót/tutyimutyit, a többi nőt meg az ilyen tíusú pasik nem érdeklik, sőt.
Léteznek, de már feladták.
"A huszonévesek nem igazán tudják, hogyan kell bánni a nőkkel, vagy önbizalomhiányos puhapö.csök vagy bunkó parasztok, de nekem egyik sem kell."
És vannak olyanok akiknek meg az a bajuk, hogy "túl rendes" a hím. :O
Amúgy nem vagy túlzottan finnyás?
Igen, de nagyon kevés van belőlük.
Az én munkahelyemen 40 férfi van. Ebből 4 emberkének nincs semmiféle kapcsolata, pedig ők az igazi gentlemanek.
És mivel 30as éveik elejét tapossák, nagyon nehéz nekik is normális társat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!