Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még manapság gentlema...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még manapság gentleman típusú férfiak?

Figyelt kérdés

Akik igazi jóvágású úriemberek. Intelligensek, műveltek, jó a humoruk, szépen beszélnek, kedvesek, határozottak, céltudatosak, adnak magukra, udavariasak, de nem tutyimutyik, nem bunkók, nem érzéketlen tahók.

Sajnos csak az idősebb korosztályban látok ilyeneket. :( A huszonévesek nem igazán tudják, hogyan kell bánni a nőkkel, vagy önbizalomhiányos puhapö.csök vagy bunkó parasztok, de nekem egyik sem kell.

Jó tudom, igazi nők is alig vannak, nem kell a fejemhez vágni...

2013. márc. 13. 00:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Te a bólogató kiskutyákra gondolsz."

Nem! Akkor papucsváltót írtam volna.

2013. márc. 13. 00:13
 12/27 anonim ***** válasza:

de vannak ilyenek, ennyire ne általánosítsunk, mert minden korosztályban van

látni látok ilyet, bár élőben ilyennel nem volt dolgom N

2013. márc. 13. 00:15
 13/27 anonim ***** válasza:
amire van kereslet arra kínálat is mellesleg az fel ötlőt már benned pl hogy nem a férfiak tahók hanem te vagy túl érzékeny :) a mai kor igényei elvárásai és trendjei mások a gyereknevelési szokások és a családi példaképek is rosszak ezek után mit várunk. Kell lennie ilyen típusú férfinak de kicsirá a valószinüség hogy téged megatalál egy ilyen ... Mert ahogy észrevettem a nőknél a párválasztás arról szól h vár közbe hisz a sors h jólesz de közbe megsír és nemcsinál semmmit de mikor jönmár az igazi... én semtudom h kell bánni a nő kell ők nem mondják magamtól nemtudom és kiakasztanak de ha rájövök kihasználom mindet mert megérdemlik :) te meg így jártál gondolom szépse vagy vagy csak átlagos ,ert akkor lenne pasid
2013. márc. 13. 00:32
 14/27 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiányos jelen, de ezt általában humorral palástolom és nem erővel. Ezzel már jobb vagyok, mint a hasonló kategóriás pasik nagy része.

Gentlemaneket ne is keress. Helyettük most ez az ecsetman a divat... Most azok jönnek le a futószalagról. Újabb 200 év és talán bejönnek megint a gentlemanek.

2013. márc. 13. 00:41
 15/27 A kérdező kommentje:
Ecsetman?? Az mi? :D
2013. márc. 13. 00:43
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

"Akik feladják, azok nem igazi gentlemanek..."

Ez hülyeség. Úriember tudja, hol a határ, és nem megy

át bunkó, önző, érzéketlen tahóba :)

Újra kellene értelmezni a gentleman kifejezést :)

2013. márc. 13. 00:45
 17/27 anonim ***** válasza:
A párom ilyen. :) Helyes,egyetemista srác aki villamos mérnöknek tanul,intelligens,nem használ trágár kifejezèseket,szeret olvasni,udvarias,ágyba hozza a reggelit,gyakran meglep apróságokkal.. Imádom:)
2013. márc. 13. 03:22
 18/27 anonim ***** válasza:

Én sem általánosítanék.

Láttam, hallottam 18 éves srácot udvarolni lánynak. Nem tudtam nem odafigyelni, annyira "szép", őszinte volt az udvarlása. Hiszem, hogy célt is ért vele.

Azon, hogy vannak még ilyen férfiak, nem is kevés, én is meglepődtem. Az egyik éppen a férjem.

Társkeresőn ismerkedtem, úgyhogy találkoztam egypár férfival. Talán kettő volt közöttük, aki nem tudta, hogy kell viselkedni egy nővel, vagy annak társaságában, és kimondottan "műveletlennek", kulturálatlannak tűnt. A többi előtt le a kalappal...

2013. márc. 13. 07:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Lordok háza, régi gazdag nemesek klubja, operaház... Ott tuti lesznek - csak oda meg téged nem engednek be :D
2013. márc. 13. 09:37
 20/27 anonim ***** válasza:
#17 majd szépen meg is fogod őt csalni, mert "unalmas, és kellett az új"
2013. márc. 13. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!