Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még manapság gentleman típusú férfiak?
Akik igazi jóvágású úriemberek. Intelligensek, műveltek, jó a humoruk, szépen beszélnek, kedvesek, határozottak, céltudatosak, adnak magukra, udavariasak, de nem tutyimutyik, nem bunkók, nem érzéketlen tahók.
Sajnos csak az idősebb korosztályban látok ilyeneket. :( A huszonévesek nem igazán tudják, hogyan kell bánni a nőkkel, vagy önbizalomhiányos puhapö.csök vagy bunkó parasztok, de nekem egyik sem kell.
Jó tudom, igazi nők is alig vannak, nem kell a fejemhez vágni...
"Te a bólogató kiskutyákra gondolsz."
Nem! Akkor papucsváltót írtam volna.
de vannak ilyenek, ennyire ne általánosítsunk, mert minden korosztályban van
látni látok ilyet, bár élőben ilyennel nem volt dolgom N
Önbizalom hiányos jelen, de ezt általában humorral palástolom és nem erővel. Ezzel már jobb vagyok, mint a hasonló kategóriás pasik nagy része.
Gentlemaneket ne is keress. Helyettük most ez az ecsetman a divat... Most azok jönnek le a futószalagról. Újabb 200 év és talán bejönnek megint a gentlemanek.
"Akik feladják, azok nem igazi gentlemanek..."
Ez hülyeség. Úriember tudja, hol a határ, és nem megy
át bunkó, önző, érzéketlen tahóba :)
Újra kellene értelmezni a gentleman kifejezést :)
Én sem általánosítanék.
Láttam, hallottam 18 éves srácot udvarolni lánynak. Nem tudtam nem odafigyelni, annyira "szép", őszinte volt az udvarlása. Hiszem, hogy célt is ért vele.
Azon, hogy vannak még ilyen férfiak, nem is kevés, én is meglepődtem. Az egyik éppen a férjem.
Társkeresőn ismerkedtem, úgyhogy találkoztam egypár férfival. Talán kettő volt közöttük, aki nem tudta, hogy kell viselkedni egy nővel, vagy annak társaságában, és kimondottan "műveletlennek", kulturálatlannak tűnt. A többi előtt le a kalappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!