Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább azok a férfiak udvarolnak manapság, akik nem komoly kapcsolatot akarnak?
"Úgy vettem észre hogy a normális, rendes férfiak, akik komoly kapcsolatot akarnának, azok otthon ülnek vagy nem, udvarolnak, nem hódítják meg a nőket."
Egyrészt nincs rá igény részetekről, másrészt pedig nem érdemlitek meg az udvarlást.
Udvarolni az urak szoktak, a hölgyeknek, de én hiába vagyok úr, ha nincsenek hölgyek, hanem csajok vannak, meg libák. Én többet nem alázom meg magamat!
Van benne valami, már ha csak magamból indulok is ki (bár jó pasinak tartanak nem vagyok egy nagy hódító és még sokat is ülök itthon :). Ez alapvetően a személyiségtípustól is függ. A legtöbb olyan fickó, akinek nem okoz feszélyezettséget, hogy idegen csajokhoz odamenjen és nyomja a dumát (udvarlásnak azért túlzás lenne nevezni szvsz) azok valóban könnyelműen fogják fel a dolgot. Kinéz magának egyet és ha nem jön be már repül is a következőhöz, kevésbé tud mélyen kötődni 1 emberhez.
Van egy haverom, az személyiségre az ellentétem, 24 éves de már vagy 15 barátnője volt, kb. pár hónaposak, van neki h legyen, de egyiknél sem éreztem azt h komolyan szeretné.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!