Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek komoly kapcsolatot?
Én itt találtam, bár még csak egy hete vagyunk együtt:)
19/F
"Az a baj, hogy a legtöbb velem egyidős lány, vagy korombeli lányoknak annyira hülye, primitív és értelmetlen felfogása van, hogy az valami hihetetlen, de gondolom ezt nem kell részletezni."
Nana! :) Egyébként tényleg ne itt, ha találsz is normális lányt, közel sem biztos, hogy nem 200 km-re lakik Tőled. A szociális élet csodákra képes, én is egy barátnőmön keresztül ismertem meg a volt barátomat. És persze ha már kiszemeltél egy lányt, óriásit dob rajtad, ha van egy kis önbizalmad, azt nagyon bírjuk :) Ahhoz, hogy komollyá váljon pedig szerintem azt csináld, hogy ha megvan a kiválasztott nem sieted el a dolgokat nagy örömödben, hanem igenis hagyod egy kicsit éhezni, legalábbis nekem ez bejön (bizonyos szintig). Nem kell belecsapni a lecsóba, türelem, ismerd meg jól mielőtt úgy döntesz, hogy igenis akarod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!