Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális ez a felfogás?

Normális ez a felfogás?

Figyelt kérdés
Egy "barátnőm" nem barátkozik velem, mert neki van 2 tesója, én meg egyke vagyok, és neki dolgoznia kell otthon, nekem meg szerinte tökéletes életem van, és nem érti, hogy lehetnek problémáim.

2013. márc. 30. 17:57
 1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a te életed tényleg sokkal jobb az övénél, szimplán féltékeny a csaj. De ez nem azt jelenti, hogy csaj ezért nem lehet a barátnőd. Szóval nem, nem normális teljesen ez a felfogás.
2013. ápr. 1. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem normális, ugyanis ahány ember annyi élet meg annyi történet.

Hagy a fenébe. Nekem is volt egy ilyen barátnőm, 3 nyelvből volt felsőfokúja, amikor felhoztam hogy jó lenne kimenni külföldre 1-2 évig dolgozni, akkor vérben forogtak a szemei.

2013. ápr. 1. 17:11
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a megértést, és a válaszokat is:) én is segitek itthon, de mivel nekünk nincsenek földjeink, "csak" a ház, igy nyilván nincs annyi munka vele, viszont én meg csinálok más dolgokat, nyáron én is munkát vállalok, és bizony 10-12 órákat is nyomom, mint pincérnő, és nincs leülés meg ilyesmik...
2013. ápr. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!