Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hízni szeretnék, milyen...

Hízni szeretnék, milyen étrendet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen zsírt szeretnék magamra szedni! Tudtok olyan étrendet amivel kb 5kg-ot tudok hízni? Fontos lenne, hogy napra / hétre legyen beosztva hogy mennyit és mit egyek, valamint, hogy mennyi ideig kell ezt a kúrát folytatnom.

2013. márc. 29. 17:35
 1/7 anonim válasza:
25%
Egyél egy csomó csipszet,édességet,sok húst,valamint zsíros ételeket mint például a sültkrumpli!!
2013. márc. 29. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:
egy konkrét étrendre lenne szükségem!
2013. márc. 29. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Most étrendet nem fogok összeállítani bocsi, de adok egy tippet: Elvileg ha éjfél után eszel, úgy jobban hízol. Lefekvés előtt én mindig sok csokit tömök be :D

Bár én is sovány vagyok de 47-ről 55-re mentem fel ;)

2013. márc. 31. 00:40
 4/7 A kérdező kommentje:
és ez a 8 kilós hízás mennyi időt vett igénybe, szóval mennyi ideg ettél este?
2013. márc. 31. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy ha van pénzed akkor ihatsz nutridrink-et. Rendesen eszel ugyan úgy mint eddig csak plusza még iszol naponta egy két üveg ilyen cuccost. Én már csak azon élek. Ha csak azt eszed/iszod akkor formában tart, ha eszel mellé akkor meg hizlal.
2013. ápr. 2. 18:22
 6/7 A kérdező kommentje:
ez étrendkiegészítő? valami porszerű? hol lehet beszerezni?
2013. ápr. 2. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Az egy ital. Elég rossz íze, de hozzá lehet szokni. Gyógyszertárba árulják vagy lehet rendelni interneten is. (banánosat semmiképp ne vegyél az borzalmas) Lényegében egy tápszer. Általában rákos betegeknek íják fel, meg anorexiásoknak. 24 darabos kiszerelésben lehet rendelni ami 7500Ft körül van. TB támogatással ez fele anyibe kerül. (persze az orvos ok nélkül nem fogja felírni) Nálunk a gyógyszertárba megbontják a csomagot szerintem máshol is. Így darabja 310-315 Ft.

[link]

2013. ápr. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!