Ha én egy milliomos lennék, és adakozó szellemű, mi lenne az az egyetlen kérés amit kérnél tőlem?
Figyelt kérdés
Pl.: Szerezzek egy zsíros állást, vagy fizessem ki az irdatlan nagy fűtés számlád. Bármit írhattok, csak pénzt nem. Nektek milyen segítség jönne jól? És mit nem szégyellnétek kérni egy idegentől? :)
Félre értés ne essék, sajnos nem vagyok milliomos... :( :)
2013. márc. 7. 17:27
11/23 anonim válasza:
Egy jó munkát, vagy a környék összes sorsjegyét. :D
12/23 anonim válasza:
pakold tele a háztetőm napkollektorral, a kertem meg szélerőművel
13/23 anonim válasza:
nekem adhatnád az egész pénzed :) nemám :DD igazából csak annyi hogy legyen meg a lehetőségem, hogy bármikor kérhessek tőled ha rászorulok
14/23 anonim válasza:
A gyerekemnek egy tonna textilpelust! Azokat használja cumi helyett rongyikának, és rohamosan fogynak, elkoszolódnak :-D
15/23 anonim válasza:
olyan munkát amiért nem éhbért kapok, ha már havi 50-100 ezret félre tudnék rakni akkor lenne miért élni, lenne mire gyűjteni ,lehet évekig tartana de legalább lenne valami célkitűzés...
17/23 fery66 válasza:
Amit én kérnék,pénzen nem vehető meg!
EMBERSÉGET!
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtatok :) én még ha megtehetnék bármit is mert tegyük fel, olyan befolyásos és/vagy pénzes lennék, akkor a munkahelyeken lévő körülményeket javítanám. Ahol most dolgozok, mindenkinek van valamilyen ortopédiai betegsége, mert hajszolnak mindenkit. Kinek a háta, kinek a lába, kinek a térde, van akinek mindegyik. Na én ezeken próbálnék javítani.
2013. márc. 7. 19:14
19/23 anonim válasza:
Nőből vagyok, és ami elsőként eszembe jutott: sok pár cipő, trendi ruhák, táskák, rengeteg kozmetikum és smink. :D
De mivel nem vagyok ennyire érzelemmentes, nyilván valami hasznosabbat kérnék. Pl, hogy vegyél anyukáméknak egy pöpec kis kertes házat a város elit negyedében, vagy hogy törleszd a bátyámék és közeli barátaim hiteltartozását.
20/23 anonim válasza:
Működő SimCity szervereket kérnék!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!